Commercieel medewerker binnendienst

Hou jij van gezonde drukte en afwisselende taken, van ‘gewoon lekker bezig zijn’? De Dozenhal wil de Duitse markt verder veroveren dus hier is genoeg te doen! In deze baan krijg je een belangrijke rol. Je helpt, stuurt aan, offreert, plant en zorgt dat alle processen in goede banen geleid worden. Prioriteiten stellen in combinatie met slim plannen is voor jou de normaalste zaak van de wereld. Wanneer het even iets minder druk is in de aanvragen schroom jij geen minuut en denk je mee in andere kansen binnen de organisatie zoals marketing, websites en acties.  Het is een leuke, afwisselende baan met veel kansen. Kortom:

 

 • Klantcontacten per mail en telefoon;

 • behandelen en verwerken van orders en het opstellen van offertes;

 • signaleren van ontwikkelingen in de markt;

 • het actief benaderen van klanten;

 • er voor zorgen dat afspraken netjes worden nagekomen.


Leergierig en ondernemend
Jij gaat voor de beste oplossing voor de klant en zet graag een stapje extra. Je vindt het leuk dat een dag dynamisch is en dat je afwisselende taken hebt, zo komt jouw gedrevenheid goed tot zijn recht en ga je met een voldaan gevoel naar huis. Je neemt graag initiatief en als je kansen ziet bij een klant heb je de telefoon al in de hand. Je hebt al (enige) commerciële ervaring en je spreekt en schrijft Duits op voldoende niveau.

Ook verwachten wij:

 

 • mbo+ of hbo niveau;

 • een goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse en Duitse taal;

 • productkennis is een pré.

 

Werkgebied
Je bent werkzaam vanuit het kantoor in Ermelo. In principe gaat het om een baan voor 40 uur, maar parttime is bespreekbaar.
Behalve natuurlijk een leuke baan, mag je ook rekenen op nette arbeidsvoorwaarden. Daarnaast werk je samen met leuke collega’s en voor een bedrijf met oog voor haar medewerkers.
De voorwaarden:

 

 • Een goed salaris;

 • pensioen;

 • 25 vakantiedagen.

 

De Dozenhal
Al sinds 1978 levert de Dozenhal kartonnen dozen uit voorraad. Door deze jarenlange ervaring heeft het bedrijf kennis van zaken en kent zij de wensen van haar klanten; kwalitatieve kartonnen dozen die je snel in huis hebt, voor een lage prijs. Op maat gemaakt of uit voorraad. De Dozenhal levert maatwerk voor lage prijzen en met een snelle levertijd. Voor veel bedrijven zijn zij een vertrouwd adres.

Bij het bedrijf werken vooral mensen uit de regio. Er is een informele sfeer en iedereen doet zijn best om de klanten zo goed mogelijk te helpen. Je hebt ervaren collega’s op de binnendienst die je kunnen helpen en werkt verder samen met inkoop, logistiek en de productie.


Interesse
Heb je interesse én voldoe je aan de eisen in het profiel? Dan zien wij je sollicitatie, voorzien van een up-to-date cv en een gerichte motivatie, graag tegemoet via de e-mail.