Doosjes

Doosjes om uw goederen in te vervoeren

Wanneer u als ondernemer veel producten in doosjes verstuurd en u bent op zoek naar een geschikte leverancier van kartonnen doosjes, dan kunt u bij de Dozenhal uitstekend slagen. De doosjes zijn direct uit voorraad leverbaar en worden bij u thuisbezorgd. Naast nieuwe dozen, kunnen er ook gebruikte dozen besteld worden om uw producten in te versturen. Er zijn circa 2.500 verschillende afmetingen van dozen beschikbaar, waardoor er zeker een verpakking voor u bij zal zitten. De gebruikte doosjes die u kunt bestellen komen vaak uit een overproductie of uit diverse restpartijen. De doosjes zijn altijd van uitstekende kwaliteit.


Snelle levering van doosjes is altijd mogelijk

De Dozenhal in Ermelo is al sinds 1978 actief. Er is altijd een grote voorraad aanwezig van de doosjes, waardoor levering ook snel mogelijk is. De Dozenhal beschikt over 7 hallen die vol staan met doosjes. Daarom zullen er zeker verpakkingen aanwezig zijn die bij uw bedrijf of product passen. Tevens kunt u er ook voor kiezen om uw bedrijfslogo op de doosjes te laten drukken. Daarmee geeft u direct een visitekaartje af aan uw klanten, waardoor ze ook de volgende keer weer bij u producten zullen bestellen.


Een proefdoos of offerte aanvragen

Wanneer u er niet helemaal over uit bent welke soorten doosjes voor u geschikt zijn, dan kunt u ook een proefdoos aanvragen. U krijgt dan een indruk hoe de doosjes er uit zien en of uw product daar in vervoerd kan worden. Wanneer u van plan bent een grote oplage doosjes te bestellen, dan kunt u er voor kiezen om een offerte aan te vragen. In de offerte kunt u tevens aanvragen hoeveel exemplaren u wilt bestellen en wat de dikte van de kartonnen dozen moet zijn. Een medewerker neemt dan de volgende dag contact met u op om de aanvraag met u te bespreken. 
 

Dozencentrale | Inpakdozen | Vouwdozen | Gebruikte palletdozen| Kerstdoos verpakking

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Wij leveren o.a.:

Gebruikte dozen

Gebruikte dozen

Extra goedkoop & milieuvriendelijk

Lees meer / offerte aanvragen
Nieuwe dozen

Nieuwe dozen

Topkwaliteit voor degelijk transport

Lees meer / offerte aanvragen
Tabaksdozen

Tabaksdozen

Perfect om zwaar materiaal te vervoeren

Lees meer / offerte aanvragen
Palletdozen / Containerdozen

Palletdozen / Containerdozen

Handig voor grote producten

Lees meer / offerte aanvragen
Bedrukte dozen

Bedrukte dozen

Met uw eigen logo of ontwerp

Lees meer / offerte aanvragen