Dozen Ermelo

Dozen Ermelo gezocht? Iedere onderneming dat dozen nodig heeft voor hun webshop of magazijn kan terecht bij Dozenhal Ermelo. Kartonnen dozen zijn uitstekend presentatiemateriaal. Het geeft uw producten die u verzendt een professionele uitstraling. Bovendien helpt het tijdens transport tegen stoten en schaven.

Dozenhal is al sinds 1978 specialist van kartonnen dozen en massieve platen. Met een voorraad van ruim 7.000 dozen verdeeld over meer dan 2.500 formaten, is Dozenhal bekende speler op het gebied van dozen in Ermelo en de rest van Nederland.

U kunt terecht voor de volgende kartonnen dozen:
 
Alle bovengenoemde dozen zijn zowel nieuw als tweedehands verkrijgbaar. Gebruikte dozen zijn vaak slechts één of enkele keren gebruikt. Zij voldoen nog steeds aan de vereiste kwaliteit, waardoor u profiteert van betrouwbare dozen tegen een aantrekkelijke prijs.
 

Levering dozen in Ermelo en de rest van Nederland

Dozenhal beschikt over een zeer grote voorraad van diverse formaten dozen. Doordat de meeste bestelde formaten verzendklaar in ons magazijn liggen, zijn wij in staat om direct Dozen in Ermelo te leveren. Heeft u uw offerte geaccepteerd en de kartonnen dozen besteld? Dan kunt u dit morgen op uw gewenste locatie ontvangen. Dankzij direct beschikbare transportmiddelen en chauffeurs kan er de volgende dag al geleverd worden. Bovendien is Dozenhal gevestigd in Ermelo.
 

Dozen Ermelo op maat

Ondanks het groot aantal dozen dat op voorraad ligt en de vele beschikbare formaten, kan het voorkomen dat onverhoopt uw afmetingen er niet tussen staat. Is dit het geval? Neem dan gerust contact met ons op of vraag online een offerte aan. Dozenhal is in staat om aan uw specifieke wensen te voldoen en een doos op maat te laten produceren.

Wanneer u kartonnen dozen op maat wilt laten maken en laten bezorgen? Binnen 5 tot 8 dagen kunt u uw specifieke dozen op locatie verwachten.

Kies voor de dozen specialist uit Ermelo met meer dan 35 jaar expertise in de verpakkingsindustrie. Betrouwbare dozen, die u in grote partijen tegen aantrekkelijke prijzen kunt bestellen.

Vraag online vrijblijvend een offerte aan!

Kartonnen verpakkingen op maat | Doosjes bestellen | Grote doos

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte