Kartonnen doos op maat

Wilt u uw producten op professionele wijze beschermen en verzenden? Dan is het belangrijk dat u over dozen beschikt, die bij uw producten passen. Een kartonnen doos op maat voldoet hieraan. Een kartonnen doos dat op maat geproduceerd wordt, geeft de juiste uitstraling mee. Het product past perfect in de doos. Niet te klein en niet zo groot dat er ruimte over blijft. Uitstekend voor verzending en transport van producten uit uw webshop, winkel of magazijn.
 

35 jaar ervaring als dozen specialist

Met de Dozenhal vertrouwt u op meer dan 35 jaar ervaring in de verpakkingsindustrie. Hierdoor kunt u profiteren van vele voordelen.

Doordat de Dozenhal een grote speler in Nederland is, kunnen wij een grote voorraad aanhouden. Bijkomend voordeel is dat levering direct plaats kan vinden. In totaal hebben wij een voorraad van ruim 7.000 dozen in meer dan 2.500 formaten en afmetingen. Zo heeft u voldoende keus. U heeft onder andere de keuze uit:
 

  • Gebruikte dozen
  • Tabaksdozen
  • Container- en palletdozen
  • Octabins
  • Bedrukte dozen


Zoek eenvoudig online uw kartonnen doos op maat. Vul de gewenste afmetingen in op basis van lengte, breed en hoogte en vindt de dozen die aansluiten aan uw wensen. Staan uw afmetingen ertussen? Vraag dan online een offerte aan!
 

Kartonnen doos op maat laten maken

Heeft u de afmetingen van uw gewenste doos al ingevuld, maar niet de juiste dozen kunnen vinden? Het kan voorkomen dat uw formaat er niet tussen staat, ondanks de ruime voorraad dat wij hanteren. Toch is dit geen enkel probleem. Dozenhal kan namelijk aan al uw persoonlijke wensen en eisen voldoen.

Dozenhal kan kartonnen dozen op maat laten produceren. Neem contact met ons op, geef uw formaten door en laat Dozenhal de rest regelen. Waar normaal de levering de volgende dag plaatsvindt, proberen wij binnen 5 tot 8 dagen volledig op maat gemaakte dozen te leveren.
 

Gebruikte kartonnen dozen op maat

Mocht u uw dozen op maat gezocht hebben via de website, dan kan het ook voorkomen dat u gebruikte dozen weergegeven krijgt. Deze kartonnen dozen zijn vaak één of enkele keren gebruikt maar nog in goede staat. Alle gebruikte dozen worden gecontroleerd en voldoen aan de kwaliteitseisen die wij stellen. Op deze manier profiteert u van kwalitatief goede en betrouwbare dozen voor een zeer aantrekkelijke prijs.
 

Morgen uw bestelling afgeleverd

Met meer dan 7.000 dozen in ons magazijn, kunnen wij morgen uw bestelling al afleveren. In combinatie met direct beschikbare transportmiddelen en chauffeurs kan Dozenhal dit op locatie realiseren. Zo kunt u snel verder met zaken die er voor u toe doen!

Vraag online een offerte aan om de mogelijkheden te bespreken of neem contact met ons op!

Kartonnen verpakkingen op maat | Doosjes bestellen | Grote doos

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte