Verpakkingsmateriaal kopen

Verpakkingsmateriaal in vele soorten en maten

Wij bieden verpakkingsmateriaal aan in vele soorten en maten. Uiteraard bieden wij, als de Dozenhal, verschillende soorten en maten dozen aan. Kartonnen dozen vormen de perfecte basis voor al uw verpakkingen. Daarnaast verkopen wij tape, taperollers, plastic enveloppen en uiteraard ook noppenfolie. Dit wordt veelal gebruikt om de doos op te vullen. Door ons ruime assortiment kunnen wij dan ook voorzien in uw complete verpakkingsbehoefte. 

Uw product perfect beschermd

Verpakkingsmateriaal moet vaak zo goedkoop mogelijk zijn. De belangrijkheid ervan wordt dan ook vaak onderschat. Immers, wanneer de verpakking niet goed is, komt het product gehavend aan op de plek van bestemming of raakt al beschadigd in het magazijn. Door te investeren in goed verpakkingsmateriaal kunt u dit zoveel mogelijk voorkomen.

Verpakkingsmateriaal kopen

Bij de Dozenhal koopt u heel voordelig verpakkingsmateriaal die precies past bij uw wensen. Wij bieden een complete verpakkingsoplossing aan, waarbij dozen de basis zijn. Al sinds 1978 hebben wij een ruime voorraad dozen en wij kijken dan ook graag samen met u welk verpakkingsmateriaal voor u het meest geschikt is. 

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte