Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Terug naar overzicht

Deze maand extra aandacht voor duurzaamheid

kartonnen dozen boom

Binnen Van de Velde Packaging staat iedere maand een belangrijke kernwaarde centraal. Deze maand was dat niet de P van Packaging, maar de P van Planet. Het onderwerp Planet wordt steeds belangrijker. Bij ons, bij onze klanten, maar ook bij mensen in het algemeen.

Golfkarton

Wat houdt het nu precies in?

Duurzaamheid speelt constant een belangrijke rol binnen onze organisatie. Maar in juni werd er intern extra aandacht aan besteed. Bij verschillende vestigingen zijn verschillende initiatieven opgezet. Bij ons op locatie hebben we onder andere inspirerende quotes en posters opgehangen. Om awareness te creëren, om te inspireren en om te activeren.

Op andere locaties

Gereinigd oud papier, oud karton en houtsnippers worden in water geweekt. Hierdoor ontstaan zachte vezels die samen pulp maken. Van deze pulp worden 2 producten gemaakt. Vlakke lagen karton en golflagen. Door de golflaag tussen de vlakke lagen te lijmen krijg je stevig golfkarton dat gebruikt kan worden voor kartonnen dozen.

Gezamenlijke actie

Bij meerdere vestigingen zijn werknemers de straat op gegaan met afvalknijpers. Om zo zwerfafval te verzamelen. Om mensen extra te motiveren is er intern een wedstrijd van gemaakt. Er is in totaal ruim 30 kilo afval van de straat gehaald.

Golfkarton

Hoe wij duurzame stappen zetten op locatie

Wij zetten in op duurzaamheid, door de focus te leggen op gebruikte dozen. Want hergebruiken is nog duurzamer dan recyclen. Als bedrijf zelf willen we ook duurzamer worden. Ons pand is voorzien van zonnepanelen en we maken gebruik van elektrische heftrucks. Mensen uit de buurt stimuleren we om op de fiets naar werk te komen. We kunnen nog duurzamer worden, en daar zijn we dan ook mee bezig.

Kies ook voor duurzaam en ga voor
Second Life dozen

Met 3G-Belofte

Goedkoper - Goedgekeurd - Groen

 

Delen