Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Over ons

Heel veel verzenddozen!
De grootste voorraad kartonnen dozen van Nederland.

Gebruikte dozen en restantpartijen

Wij stimuleren het hergebruik van kartonnen dozen bij onze klanten en producenten van kartonafval. Hiermee bieden we onze klanten goedkope, milieuvriendelijke verpakkingsoplossingen.

Zo’n 80% van de (online) bestellingen wordt verstuurd in kartonnen dozen. De productie van kartonnen dozen heeft veel grondstoffen, water en energie nodig. Natuurlijk worden veel dozen gemaakt van oud papier, maar de productie hiervan kost ook energie.

 

Steeds meer ondernemers zoeken naar oplossingen om zendingen van producten te verduurzamen.

Want uit onderzoek blijkt dat 48% van de Nederlandse consumenten bij de aanschaf van een product let op duurzaamheid. Hergebruik van kartonnen dozen is een eenvoudige en zeer effectieve manier om duurzaam te verzenden. Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton hergebruikt golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg luchtverontreiniging.

Wat is een hergebruikte doos? Dit kan een gebruikte doos of een nieuwe doos uit een restpartij of overproductie zijn. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Als uw eis is om uw producten in goedkope, maar degelijke dozen te verzenden, kijk dan naar ons assortiment gebruikte dozen.  We hebben enorme voorraden in een breed scala aan maten die aanzienlijk goedkoper zijn dan nieuwe dozen.

Reduceer, hergebruik, recycle: Kartonnen dozen als goedkope én ecovriendelijke oplossing

Wat is een hergebruikte doos? Dit kan een gebruikte doos of een nieuwe doos uit een restpartij of overproductie zijn. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Als uw eis is om uw producten in goedkope, maar degelijke dozen te verzenden, kijk dan naar ons
assortiment gebruikte dozen.  We hebben enorme voorraden in een breed scala aan maten die aanzienlijk goedkoper zijn dan nieuwe dozen.

Nieuwe standaard dozen of op maat

Wij willen onze klanten altijd de beste oplossing bieden. Het kan zijn dat een gebruikte doos niet de beste keuze is. Wij hebben een breed scala aan nieuwe dozen op voorraad. Deze kopen we in bulk in zodat we klanten snel uit voorraad kunnen leveren tegen een eerlijke prijs.

Via ons label dozenlatenmaken.nl produceren nieuwe dozen op maat. Uit kartonnen platen produceren we in eigen beheer nieuwe dozen in de exacte maatvoering en kwaliteit die de klant past. Hierbij bieden we ook de mogelijkheid om deze maatwerk dozen te bedrukken met bijvoorbeeld een logo of een vaste tekst.

Al sinds 1978 handelaar in kartonnen dozen.