Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8,8
280 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat

Verzenddozen

Verzenddozen zijn ideaal om webshop artikelen beschermd te versturen naar klanten. Verzenddozen zijn er in meerdere varianten: postbakdozen, speedboxen, brievenbusdozen en boekverpakkingen.

Iedere variant beschikt over meerdere afmetingen, waardoor alle post of pakketten altijd op de juiste wijze verpakt worden. In tegenstelling tot de Amerikaanse vouwdozen, is het bij verzenddozen niet noodzakelijk om de randen af te sluiten met tape. Alle dozen worden eenvoudig in elkaar gevouwen en zijn direct verzendklaar.

Filters

Actieve filters
Vind uw dozen:
Dikte
Kwaliteit
Kleur
Uiterlijk
Fefco
Golf
Producten worden geladen. Een moment a.u.b.…
Geen producten gevonden

Gunstige tarieven en snelle handling!

Postbedrijven hanteren lagere tarieven voor verpakkingen die door de brievenbus kunnen. Zo bespaart u met brievenbusdoosjes en enveloppen op verzendkosten. Een boekverpakking is in hoogte verstelbaar en sluit volledig om het boek. Hierdoor voorkomt u loze ruimte waardoor het boek niet kan schuiven en beschadigen.

Speedboxen ,ook wel autolockdozen genoemd, hebben het voordeel dat ze snel in elkaar gevouwen worden zonder gebruik te maken van tape. Ook is een autolock doos voorzien van een plakstrip waarmee u ze makkelijk kunt sluiten. Hierdoor bespaart u tijd en geld. Door de dubbele bodem zijn speedboxen zeer stevig en kunt u zwaardere producten verpakken.