Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
290 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat

Verzenddozen

Filters

Actieve filters:
Verfijn uw resultaat:
10 tot 114
7 tot 48
2 tot 48
Dikte
Kwaliteit
Duurzaam
Kleur
Uiterlijk
Fefco
Golf
Producten worden geladen. Een moment a.u.b.…
Geen producten gevonden

Gunstige tarieven en snelle handling verzenddozen!

Verzenddozen zijn ideaal om webshop artikelen beschermd te versturen naar klanten. De verzenddozen van Dozenhal zijn beschikbaar in meerdere varianten: Speedboxen, brievenbusdozen en boekverpakkingen. Als u regelmatig pakketten verstuurt, weet u hoe belangrijk het is om verzenddozen van de juiste kwaliteit te hebben. Verzenddozen beschermen niet alleen de inhoud van je pakketten, maar dragen ook bij aan de merkbeleving van de klant. 

Elk type doos beschikt over meerdere afmetingen, waardoor alle post of pakketten altijd op de juiste wijze verpakt worden. In tegenstelling tot de Amerikaanse vouwdozen, is het bij verzenddozen niet noodzakelijk om de randen af te sluiten met tape. Alle dozen worden eenvoudig in elkaar gevouwen en zijn direct verzendklaar.

Brievenbusdozen als verzenddozen

Postbedrijven hanteren lagere tarieven voor verpakkingen die door de brievenbus kunnen. Zo bespaart u met brievenbusdoosjes en enveloppen op verzendkosten. Een boekverpakking is in hoogte verstelbaar en sluit volledig om het boek. Hierdoor voorkomt u loze ruimte waardoor het boek niet kan schuiven en beschadigen. Tevens is het goed voor het milieu. Hoe minder de lucht in een verpakking, hoe beter. 

Speedboxen als verzenddozen

Speedboxen, ook wel autolockdozen genoemd, hebben het voordeel dat ze snel in elkaar gevouwen worden zonder gebruik te maken van tape. Ook is een autolockdoos voorzien van een plakstrip waarmee u ze makkelijk kunt sluiten. Hierdoor bespaart u tijd en geld. Door de dubbele bodem zijn speedboxen zeer stevig en kunt u zwaardere producten verpakken.