Ga naar content
Dozenhal B.V.
Account
Geen items gevonden

Verzenddozen / webshopdozen

Verzenddozen, ook wel webshop dozen, zijn ideaal om webshop artikelen beschermd te versturen naar klanten. Verzenddozen zijn er in meerdere varianten: postbakdozen, speedboxen, brievenbusdozen en boekverpakkingen.

Iedere variant beschikt over meerdere afmetingen, waardoor alle post of pakketten altijd op juiste wijze verpakt wordt. In tegenstelling tot de Amerikaanse vouwdozen, is het bij verzenddozen niet noodzakelijk om de randen af te sluiten met tape. Alle dozen worden eenvoudig in elkaar gevouwen en zijn direct verzendklaar.

Filters

Actieve filters
Dozenzoeker
Dikte
Kwaliteit
Kleur
Uiterlijk
Fefco
Golf
Producten worden geladen. Een moment a.u.b.…
Geen producten gevonden

Gunstige tarieven en snelle handling!

Postbedrijven hanteren lagere tarieven voor verpakkingen die door de brievenbus kunnen. Zo bespaart u met brievenbusdoosjes en enveloppen op verzendkosten. Een boekverpakking is in hoogte verstelbaar en sluit volledig om het boek. Hierdoor voorkomt u loze ruimte waardoor het boek niet kan schuiven en beschadigen.

Speedboxen ook wel autolockdozen  hebben het voordeel dat ze snel in elkaar gevouwen worden zonder gebruik te maken van tape. Ook is een autolock doos voorzien van een plakstrip waarmee u ze makkelijk kunt sluiten. Hierdoor bespaart u tijd en geld. Door de dubbele bodem zijn speedboxen zeer stevig en kunt u zwaardere producten verpakken.