Reviews

9,8
Algemeen
12
Beoordelingen in de laatste 12 maanden
100%
Beveelt ons aan

Laatste 10 reviews

van 277 reviews
Review schrijven
 • Uitstekende service, kwalitatief goede dozen.
  Een klant van mij wilde bedrukte dozen, met een uitgebreider ontwerp dan enkel een logotje en de noodzakelijke tekens op de doos. Het ontwerp vergte dat de doos op een andere manier bedrukt werd dan gewoonlijk. Bij Dozenhal B.V. heb ik hierbij een uitstekende service genoten voor de afhandeling van mijn order en wensen van mijn klant. Er werd vakkundig en relevant advies gegeven, snel en uitgebreid gereageerd op vragen en de dozen zijn geleverd binnen de beloofde levertijd. De dozen zien er uitstekend uit! Dozenhal B.V. kan ik zeker bij ieder ander aanraden en voor volgende dozenorders houd ik Dozenhal B.V. bij mij aanbevolen!
  Timo
 • Superservice, kwaliteit en prijs
  Via internet gevonden en offerte voor een doos opgevraagd. Binnen enkele uren direct scherpe offerte en antwoord op mijn vragen. Afgelopen week de dozen ontvangen en ook maar direct een ander formaat doos besteld en wederom weer supersnelle service!
  Peter
 • Zoals het hoort beloven en dan uitvoeren
  Voor het eerst dozen afgenomen bij De Dozenhal b.v. te Ermelo. Gelijk bij het eerste contact per mail en daarna telefonisch zeer goed geholpen. Ook door het meedenken van het personeel zijn we bij een prachtig product gekomen, opgehaald en gelijk verwerkt. Namens het Bronsport team Bedankt Dozenhal. O ja we komen zeker terug.
  Sippe
 • Wat een super leverancier
  Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.
  Michael
 • Goede communicatie en snelle levering
  Uitstekend bedrijf. Prima en duidelijke communicatie, goede prijzen en snelle levering
  Gizmo Retail b.v.
 • Uitstekende service en prijs
  Als kleine ondernemer alle prijzen én services op het net vergeleken en De Dozenhal steekt er met kop en schouder bovenuit. Onlangs tweede bestelling geplaatst en de dozen op maat met bedrukking zijn fantastisch mede dankzij jullie adviezen.
  Annemie van Casazo
 • Prima tweedehands dozen
  Prima dozen. Fijn op een pallet geleverd tot over de drempel. Snel en eenvoudig te bestellen.
  Willemijn Craens - Hendrikx
 • top bedrijf
  Goede service , flexibel
  Jo Beuls
 • Primaa
  Wij blij jullie blij =klant blij uitstekend jongens ga zo door
  Farhad Shakor
 • Top kwaliteit
  Snel geleverd top kwaliteit goede prijzen Snel contact top
  yvar
Alle reviews bekijken