Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8,8
279 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden

Reviews

9.8
Gemiddelde score in de laatste 12 maanden
6
Beoordelingen in de laatste 12 maanden
100%
Beveelt ons aan
Laatste 10 reviews
van 279 reviews
Arsham
Hoogeveen
30 maart 2022
Geweldig!
Top communicatie ! Alles op tijd geleverd! Bedrukking is van goeie kwaliteit! Wij komend zeker terug! Bedankt !!
Sven
Goor
24 februari 2022
Geweldig
Goeie service, goede kwaliteit
Timo
Wildervank
13 januari 2022
Uitstekende service, kwalitatief goede dozen.
Een klant van mij wilde bedrukte dozen, met een uitgebreider ontwerp dan enkel een logotje en de noodzakelijke tekens op de doos. Het ontwerp vergte dat de doos op een andere manier bedrukt werd dan gewoonlijk. Bij Dozenhal B.V. heb ik hierbij een uitstekende service genoten voor de afhandeling van mijn order en wensen van mijn klant. Er werd vakkundig en relevant advies gegeven, snel en uitgebreid gereageerd op vragen en de dozen zijn geleverd binnen de beloofde levertijd. De dozen zien er uitstekend uit! Dozenhal B.V. kan ik zeker bij ieder ander aanraden en voor volgende dozenorders houd ik Dozenhal B.V. bij mij aanbevolen!
Peter
Zevenaar
21 december 2021
Superservice, kwaliteit en prijs
Via internet gevonden en offerte voor een doos opgevraagd. Binnen enkele uren direct scherpe offerte en antwoord op mijn vragen. Afgelopen week de dozen ontvangen en ook maar direct een ander formaat doos besteld en wederom weer supersnelle service!
Sippe
Ede
7 december 2021
Zoals het hoort beloven en dan uitvoeren
Voor het eerst dozen afgenomen bij De Dozenhal b.v. te Ermelo. Gelijk bij het eerste contact per mail en daarna telefonisch zeer goed geholpen. Ook door het meedenken van het personeel zijn we bij een prachtig product gekomen, opgehaald en gelijk verwerkt. Namens het Bronsport team Bedankt Dozenhal. O ja we komen zeker terug.
Michael
Almere
6 oktober 2021
Wat een super leverancier
Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.
Gizmo Retail b.v.
WEESP
9 mei 2021
Goede communicatie en snelle levering
Uitstekend bedrijf. Prima en duidelijke communicatie, goede prijzen en snelle levering
Annemie van Casazo
Edegem
29 april 2021
Uitstekende service en prijs
Als kleine ondernemer alle prijzen én services op het net vergeleken en De Dozenhal steekt er met kop en schouder bovenuit. Onlangs tweede bestelling geplaatst en de dozen op maat met bedrukking zijn fantastisch mede dankzij jullie adviezen.
Willemijn Craens - Hendrikx
Bladel
3 maart 2021
Prima tweedehands dozen
Prima dozen. Fijn op een pallet geleverd tot over de drempel. Snel en eenvoudig te bestellen.
Jo Beuls
Genk
1 maart 2021
top bedrijf
Goede service , flexibel