Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden

Reviews

9.0
Gemiddelde score in de laatste 12 maanden
11
Beoordelingen in de laatste 12 maanden
90%
Beveelt ons aan
Laatste 10 reviews
van 291 reviews
Ray
Burggraeve
29 mei 2024
Fijne partij om mee samen te werken.
Wij bestellen al jaren dozen bij van de Velde packaging Dozenhal en dit doen wij tot grote tevredenheid. Meedenkend vriendelijk personeel en altijd een vlotte levering. En nu ook geen verzendkosten meer binnen Nederland dat is helemaal top!
Niels
Bergeijk
2 mei 2024
Altijd perfect
Wij zijn al jaren klant bij de Dozenhal. Geen gezeur of gezeik, gewoon altijd perfect. Aan Stefan uit Heemstede: haha ik moest lachen om je review. Natuurlijk gaat de Dozenhal geen dozen versturen in een PostNL pakket.
Bert
Zwolle
17 april 2024
Uitstekende service
Wordt vlot en keurig afgeleverd
ModeVoorMuren.com
Bree
16 april 2024
geweldig
Zeer betrouwbaar en fijn om mee samen te werken!
DC
Zaamslag
10 april 2024
Makkelijk bestellen via website, op maat vlotte offerte en levering
Handige website met volop keuze voor diverse dozen. Ook dozen op maat mogelijk, zodra maten zijn ingevuld volgt al een offerte. Vlotte en nette aflevering. Bij het plaatsen van de bestelling, levering van de producten wordt men goed op de hoogte gehouden via mailcontact.
Frans
Bree
14 maart 2024
beste dozenfabrikant
Vriendelijk en snel, goeie kwaliteit dozen (goed gevouwd, geen scheve kanten), goed bereikbaar en aanspreekbaar aan de telefoon. Geen tijdverlies zoals bij anderen... Ik heb enkel goeie ervaringen met dit bedrijf.
Stefan
Heemstede
13 maart 2024
Veel te dure verzendkosten
Jammer genoeg blijkt dit bedrijf niet met PostNL te willen samenwerken en kan een kleine bestelling dozen uitsluitend op een pallet worden verzonden. Voor 50 euro, waar ik bij mijn andere leverancier 14 euro betaal voor 2 postNL dozen.
Walter
Heteren
14 februari 2024
Prima dozen, prima drukwerk, prima prijs
Makkelijk bestelproces, snelle reactietijd en beter dan marktconforme prijzen.
Arjan
Klein
19 december 2023
Geweldig klantgericht, professioneel en goede kwaliteit
Fijn om even rechtstreeks contact met elkaar te hebben over de levering. Bovendien goede kwaliteit en betaalbare prijs.
Jan De la Haije
Stompetoren
21 augustus 2023
punctueel
snelle levering altijd bereid te helpen als er problemen zijn en bereidwillige chauffeurs