Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat

Palletdozen / containerdozen

Filters

Actieve filters:
Verfijn uw resultaat:
105 tot 199
42 tot 117
38 tot 106
Dikte
Kwaliteit
Duurzaam
Kleur
Uiterlijk
Fefco
Golf
Producten worden geladen. Een moment a.u.b.…
Geen producten gevonden
Palletdoos

Palletdozen met uitstekende kwaliteit

Kartonnen palletdozen zijn speciaal gemaakt voor gebruik op pallets. Ze worden ook wel containerdozen genoemd. De afmetingen voor onze kartonnen dozen zijn dan ook zo, dat ze precies op een pallet passen. Het kan zijn dat er één grote doos gestapeld kan worden op een pallet, maar ook meerdere kleine doosjes behoren tot de mogelijkheid. De dozen zijn gemaakt van zware kwaliteit golfkarton wat ze ook zeer geschikt maakt om te stapelen. Heeft u andere wensen? In overleg is er van alles mogelijk.

Palletdozen speciaal voor Europallets

Kartonnen palletdozen worden ondersteund door een pallet. In combinatie met de zware kwaliteit golfkarton, zorgt dat ervoor dat een kartonnen palletdoos veel gewicht aan kan. Het is hierbij belangrijk dat de doos niet op één punt een zwaar gewicht te verduren heeft, maar dat dit verdeeld is over de doos. Palletdozen zijn dozen met een redelijk standaard formaat, ze zijn dan ook vaak uit voorraad leverbaar. Deze palletdozen zijn zeer geschikt voor grote producten. Uiteraard kunt u de palletdozen ook gebruiken wanneer u geen gebruik maakt van pallets, maar op zoek bent naar stevige, grote dozen. 

Onze palletdozen zijn bijzonder geschikt voor europallets, die een afmeting hebben van 80 x 120 cm. Palletdozen zijn dan ook net iets kleiner dan een europallet. Wij adviseren om maximaal twee hoog te stapelen op de pallets, in verband met de stabiliteit van de palletdozen. Op zoek naar meer stabiliteit op de pallet? Dan zijn massieve kartonnen platen een uitstekende oplossing. Dit zijn kartonnen platen die tussen de dozen gelegd kunnen worden, de kartonnen platen zorgen voor een stabiele ondergrond.

Zowel nieuwe als gebruikte palletdozen kopen

Bij De Dozenhal heeft u de mogelijkheid om zowel nieuwe als gebruikte palletdozen te kopen. Gebruikte kartonnen dozen zijn goedkoper en milieuvriendelijk. De dozen worden opnieuw gebruikt waardoor het milieu gespaard wordt. Het is een verantwoorde keuze wat zorgt voor een win-winsituatie!

Liever nieuwe dozen? Dat kan! Bij De Dozenhal maken we onderscheid in Restant Nieuwe (RNW) dozen en nieuwe dozen. Restant nieuwe dozen zijn nieuw maar afkomstig uit een restpartij dozen. Daarnaast hebben we tevens volledig nieuwe dozen.

Meer informatie over palletdozen, advies of een offerte aanvragen?

Via onze website kunt u eenvoudig een offerte aanvragen, maar weet u nog niet welke dozen geschikt zijn voor uw situatie dan adviseren wij u graag. U kunt telefonisch contact opnemen via 0341 – 532 688, mailen naar info@dozenhal.nl of het contactformulier op de website invullen.