Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
290 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat

Tabaksdozen

Tabaksdozen zijn zeer zware palletdozen die gebruikt worden in de tabaksindustrie. Deze tabaksdozen bestaan uit twee losse gelijke delen die over elkaar heen schuiven. Hierdoor zijn de tabaksdozen in hoogte verstelbaar.

Tabaksdoos met een zware kwaliteit

Tabaksdozen bestaan als het ware uit twee dozen; een buitenkant (een doos met een bodem, zonder kleppen) en een binnenkant (geen bodem, wel kleppen). De binnenkant van de tabaksdoos is net iets kleiner dan de buitenkant, waardoor de binnenkant als het ware in de doos hangt. Op deze manier creëert u gemakkelijk een in hoogte verstelbare doos. Ook worden er, door de binnenkant in de buitenkant te plaatsen, als het ware twee dozen gecreëerd en is deze extra sterk. Hierdoor kan een tabaksdoos veel gewicht aan, waardoor hij geschikt is voor zeer zware verzendingen. Tabaksdozen kunt u gemakkelijk afsluiten met de kleppen aan de bovenkant.

De afmetingen van een tabaksdoos

Dé tabaksdoos is een relatief grote doos, de standaard afmeting van onze tabaksdozen is dan ook 113x73x70 cm. Wanneer beide dozen in elkaar gevouwen zijn, is de binnenmaat van de doos 112x72x70 cm. Als het bovenste deel omhoog wordt getrokken kan een maximale hoogte van 115 cm bereikt worden. Tabaksdozen zijn van veel zwaardere kwaliteit en kunnen veel zwaardere materialen vervoeren dan ‘normale’ dozen. Hierdoor is een tabaksdoos ook, logischerwijs, wat prijziger dan ‘normale’ dozen.

Scherp geprijsde tabaksdozen

Wij kunnen u scherp geprijsde tabaksdozen aanbieden door een nauwe samenwerking met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van dozen op maat

Het maximale gewicht van een tabaksdoos

Het is lastig te zeggen wat het maximale gewicht is wat in een tabaksdoos kan. Ook of u de dozen gaat stapelen speelt hierin een rol. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat u erin gaat verpakken, zit het gewicht op één punt of is het verdeeld over de doos? Neem contact op met onze verpakking specialisten om te bepalen of een tabaksdoos geschikt is voor uw verzending.

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

Indien u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, vult u het contactformulier in met uw gegevens en gewenste specificaties. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op te nemen om de aanvraag door te nemen.
 

Daarom de Dozenhal!

Direct zoeken in
onze voorraad
2500+ goedkope dozen
Ontvang een
offerte op maat
Binnen 1 werkdag in
uw mail
U gaat akkoord
met ons voorstel
Simpele afspraken
zonder poespas
Dozen worden op
locatie geleverd
Transport in ons
eigen beheer