Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden

Bedrukte dozen

Via onze website Dozenlatenmaken.nl bestelt u heel eenvoudig bedrukte dozen op maat, speciaal voor u gemaakt. Een bedrukte doos, of een doos in een niet-standaard afmeting? Geen probleem, wij maken het voor u!

De voordelen van Dozenlatenmaken.nl

  • Uw bedrukte doos op maat gemaakt;
  • Kies zelf uw type doos en formaat;
  • Extra groot druk oppervlak;
  • In zwart of full-color druk.

Het bedrukken van de doos

Het bestellen van een speciale doos op maat is heel eenvoudig. U kunt bij Dozenlatenmaken.nl aangeven welke doos u nodig heeft en welk formaat. Standaard drukken wij de 2 lange zijden van de doos, maar heeft u andere wensen, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden! Daarnaast is er ook de mogelijkheid om handvaten toe te voegen aan uw doos.

Dozen op maat

Dozen worden meer en meer het visitekaartje van uw bedrijf, het is immers het eerste wat een klant ziet. Die eerste indruk kunt u zelf bepalen. Zo kunt u gemakkelijk uw doos bedrukken met uw logo. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk met het bedrukken van uw doos, zoals productcodes toevoegen aan uw doos. Handig voor in het magazijn!

Uw doos op maat gemaakt
Kies zelf uw type doos en formaat
Digitale druk
4 kleurendruk en watervast!
275+ klanten geven ons een 9,7 op Kiyoh
Betalen op factuur mogelijk

Hoe gaat het in zijn werk?

Uw doos bedrukken? U stuurt de bedrukking heel gemakkelijk naar ons op en wij maken een drukproef in pdf-formaat voor u. Na goedkeuring produceren wij uw doos. Bestel uw unieke doos gemakkelijk online! Wij leveren al vanaf 50 stuks! Hoe meer er besteld worden, hoe lager de prijs per stuk is.

Kiyoh
8.8
Kiyoh
291 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”