Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Restantpartijen dozen, nieuwe dozen of gebruikte dozen over? Wij kopen deze graag op!

Inkoop van uw dozen

Heeft u restantpartijen dozen, nieuwe dozen of gebruikte dozen te koop? Laat het ons weten! De Dozenhal koopt grote partijen dozen op.

Het afvoeren van oud karton kan een zeer frustrerende bezigheid zijn. Het ene moment is karton schaars, de prijzen stijgen snel en bedrijven kloppen aan je deur om deze waardevolle grondstof te kopen. Dan valt plotseling de bodem uit de markt en kun je je kartonafval niet kwijt zonder hiervoor te betalen. Heel frustrerend!

Goed nieuws! Er is een alternatief. Door gebruikte dozen, uw restpartijen en overtollige voorraad uit uw kartonafvalstroom te scheiden en aan ons te verkopen, genereert u een veel hogere prijs en zekerheid. Onze regeling is uiterst milieuvriendelijk en genereert met weinig extra inspanning een zekere bron van inkomsten. Kies voor één van de mooiste voorbeelden van recycling en hergebruik die er vandaag de dag is. Neem contact met ons op via het formulier onderaan de pagina! 

Stapel met Kartonnen Dozen

Zijn alle kartonnen dozen geschikt?

Nee helaas niet, wij kopen alleen dozen die in grotere hoeveelheden beschikbaar zijn. Het minimum aan te bieden aantal is 10 pallets. Wij kopen geen gemengde partijen dozen op pallets (bijv. supermarktafval).

Uiteraard moeten de dozen van karton van goede kwaliteit zijn. Zo mogen de dozen bijvoorbeeld niet nat zijn geworden. Een bedrukking op de dozen is geen probleem. Wij kopen dozen in van verschillende kwaliteiten.

Wat zijn de prijzen?

Wij komen de kartonnen dozen op pallets kosteloos bij u ophalen. Hoeveel geld u krijgt voor uw kartonnen dozen, hangt af van de kwaliteit, marktsituatie en de transportkosten.

Heeft u dozen te koop?

Neem dan contact met ons op! Vergeet niet het aantal stuks dozen en de omschrijving van de dozen te benoemen.