12 jul 2016

Dozen bedrukken: wij doen het voor u

Fabrikanten, marketeers, reclamebureaus … iedereen weet dat omzetten en naamsbekendheid stijgen als je reclame maakt. Uw naam, bedrijfslogo en uw producten aanprijzen op websites, folders, advertenties: alles helpt. Zeker ook uw reclameboodschap op verpakkingsmateriaal. Kartonnen dozen bedrukken waarin uw producten zijn verpakt? Het werkt echt! En kan bij ons heel eenvoudig …

Maak kennis met onze ultramoderne drukpers

Iets meer dan een jaar geleden hebben we een nieuwe technologie in huis gehaald. Het gaat om de digitale inkjet technologie van Memjet. Hiermee bedrukken wij voor onze klanten zowel nieuwe dozen als restantpartijen verpakkingsdozen die bij ons worden besteld. Zonder opstartkosten en tegen lage prijzen! Bijvoorbeeld met de naam van uw bedrijf of uw logo. Of met de naam of namen van de producten die u erin wilt verpakken.
 

Dozen laten bedrukken. Hoe werkt het?

Onze digitale printer bedrukt elke gewenste zijde van een doos. Als u wilt zelfs de onderkant. Het enige dat u hoeft te doen is ons een printbestand (of bestanden) sturen met de tekst of afbeelding die u op de doos afgedrukt wilt zien. Het liefst in EPS-formaat. Maar ook met jpg (jpeg – alleen in hoge resolutie!) of een pdf kan onze dtp-afdeling vlot uit de voeten. Stuur uw printbestand gewoon naar info@dozenhal.nl. Onze dtp-afdeling neemt daarna uw wensen met u door en gaat aan de slag. Desgewenst assisteren we u even bij het aanpassen van kleuren en formaten.
 

Een proefdruk (of een echt monster)

U krijgt van ons een proefdruk in pdf-formaat. Desgewenst printen we een echt monster. Is de proefdruk naar uw zin? Dan starten we het drukproces op. U ontvangt dan binnen twee weken uw nieuwe dozen. Heeft u vreselijke haast? Dan kunnen wij van dozenhal.nl zelfs binnen drie werkdagen uw dozen in fullcolour bedrukken.
 

Bedrukte dozen bestellen. Wat is mogelijk?

Alles is mogelijk. Bijna alles dan. Want bijvoorbeeld een witte doos helemaal zwart bedrukken lukt niet; bij de randen blijft het wit altijd zichtbaar. Of het nu gaat om gewone bruine kartonnen dozen, verzenddozen[JvL1]  of stansdozen: wij regelen het voor u. Ook als het gaat om juist hele grote aantallen, waarbij we kunnen teruggrijpen op traditionele pre-print drukmethodes zoals flexodruk, offset en diepdruk. In zowel volprinten als raster. Uiteraard kunnen wij volvlak druk ook via alternatieve drukmethodes aanbieden. Hetzelfde geldt voor fullcolour bedrukkingen met foto’s en bijvoorbeeld een winkelverpakking met glanslaag.
 

Van bedrijfsnamen en foto’s tot barcodes

Wat we zoal drukken? Bedrijfsnamen, bedrijfslogo’s, productfoto’s en andere foto’s, dooscodeersystemen, barcodes, reclameboodschappen en waarschuwingsteksten.
 

Dozen laten bedrukken?

Wilt u dozen laten bedrukken? Of wilt u daar graag meer informatie over? Neem contact op

Een groot voordeel bij ons is, dat uw logo niet gebonden is aan een maximale hoogte, waar u bij andere aanbieders juist vaak beperkt wordt door een maximale hoogte van uw logo. Bij dozenlatenmaken.nl plaatsen wij, in tegenstelling tot andere aanbieders, uw logo altijd zo groot mogelijk op het beschikbare vlak. Zo wordt uw logo altijd mooi in verhouding geplaatst.
Op onze website doosbedrukt.nl bestelt u eenvoudig dozen met bedrukking.
 

Dozen laten bedrukken