Bedrukte dozen

Bij dozenlatenmaken.nl bestelt u heel eenvoudig dozen op maat. Speciaal voor u gemaakt. Een bedrukte doos, of een doos in een niet-standaard afmeting? Geen probleem, wij maken het voor u!

Dozen op maat

Dozen worden meer en meer het visitekaartje van uw bedrijf, het is immers het eerste wat een klant ziet. Die eerste indruk kunt u zelf bepalen. Zo kunt u gemakkelijk uw doos bedrukken met uw logo. Daarnaast is er nog veel meer mogelijk met het bedrukken van uw doos, zoals productcodes toevoegen aan uw doos. Handig voor in het magazijn!
 

Het bedrukken van de doos

Het bestellen van uw speciale doos op maat is heel eenvoudig. U kunt bij dozenlatenmaken aangeven welke doos u nodig heeft en welk formaat. Ook kunt u hier aangeven of en hoe u de doos bedrukt wilt hebben; fullcolour of zwart. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om handvaten toe te voegen aan uw doos.
 

Hoe gaat het in zijn werk?

Uw doos bedrukken? U stuurt uw bedrukking heel gemakkelijk naar ons op en wij maken een drukproef in PDF-formaat voor u. Na uw goedkeuring produceren wij uw doos. Bestel uw unieke doos op gemakkelijk online! Wij leveren al vanaf 50 stuks! Hoe meer dozen er besteld worden, hoe lager de prijs per stuk is.

 

Wat onze klanten zeggen

Sidebar afbeelding

Nieuwe of gebruikte dozen met uw eigen bedrukking

Bij Dozenlatenmaken.nl bestelt u eenvoudig dozen met bedrukking


Kijk op dozenlatenmaken.nl