Duurzaamheid

Kiest u altijd voor duurzame alternatieven? Dan zijn onze 'groene' dozen perfect voor u. Een ‘groene’ doos is een hele belangrijke keuze!

 

Waarom gebruikte dozen gebruiken?

  • Simpele manier om het milieu te ontlasten
  • In goede staat en prima te hergebruiken


Duurzame oplossing

Een ‘groene’ doos is een gebruikte doos, maar tevens een doos uit een restpartij of een overproductie. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu.
 
U kunt meewerken aan deze duurzame oplossing. Heeft u minimaal tien pallets aan dozen waar u niets mee doet? Gooi deze niet weg! Wij kopen de dozen graag van u over. Vul op www.dozenhal.nl/inkoop-dozen/ het verkoopformulier in en wij komen de dozen bij u ophalen. Op deze manier houden we samen het milieu schoon!

Duurzaamheid

Verantwoord kopen, zonder dat u er extra moeite voor hoeft te doen!

Wij hergebruiken dozen. Dit levert het milieu diverse voordelen op.
Elke ton herbruikbare golfkarton bespaart:

luchtverontreiniging

266 kg

luchtverontreiniging
stortcapaciteit

3m3

stortcapaciteit
brandstof voor gemiddelde auto

2026 km

brandstof voor gemiddelde auto
water

20000 l

water
Duurzaamheid

Bestel ‘groene’ dozen

De opgekochte dozen controleren wij zorgvuldig om ze vervolgens te verkopen. Hiermee biedt Dozenhal ondernemers, die veel pakketverzendingen hebben, een duurzaam alternatief voor verpakkingsmateriaal aan. Een alternatief waarmee u niet alleen het milieu ontlast, maar ook uw portemonnee.
 
Het bestellen van ‘groene’ dozen gaat heel snel en eenvoudig. Voer de binnenmaten van de doos bovenin het scherm in en druk op "Toon beschikbare dozen". U ziet direct of wij de dozen op voorraad hebben.

Ondernemers die kiezen voor duurzaamheid, kiezen ook voor ‘groene’ dozen!