Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8.8
282 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat

Verantwoord dozen kopen, zonder dat u
er extra moeite voor hoeft te doen!

Wij hergebruiken kartonnen verpakkingen. Dit levert het milieu diverse voordelen op. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart:

266 kg
luchtverontreiniging
3 m3
stortcapaciteit
2.026 km
brandstof voor gemiddelde auto
20.000 liter
water

Een groene doos is ook een keuze!

Een ‘groene’ doos is een gebruikte doos, maar tevens een doos uit een restpartij of een overproductie. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu.
 
U kunt meewerken aan deze duurzame oplossing. Heeft u minimaal tien pallets aan dozen waar u niets mee doet? Gooi ze dan niet weg! Wij kopen de dozen graag van u over. Op deze manier houden we samen het milieu schoon!

Stapel met Kartonnen Dozen

Bestel ‘groene’ dozen

De opgekochte dozen controleren wij zorgvuldig om ze vervolgens voor verkoop beschikbaar te stellen. Hiermee biedt Dozenhal ondernemers een duurzaam alternatief voor verpakkingsmateriaal aan. Een alternatief waarmee u niet alleen het milieu ontlast, maar ook uw portemonnee.
 
Het bestellen van ‘groene’ dozen gaat heel snel en eenvoudig. Bekijk ons assortiment gebruikte dozen. U ziet direct of wij de dozen op voorraad hebben.

Ondernemers die kiezen voor duurzaamheid, kiezen ook voor ‘groene’ dozen!

Werkt dit ook in de praktijk?

Ja zeker, lees vooral het verhaal van één van onze tevreden klanten. Kampeerwereld Hendriks legt uit hoe het (her)gebruik van gebruikte dozen bijdraagt aan duurzaam ondernemen.

Dozen weggooien? Niet doen!

Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km. aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg. luchtverontreiniging. Goede redenen voor Dozenhal om de ‘groene’ doos op de markt te brengen!