Een groene doos is ook een keuze

Kiest u altijd voor duurzame alternatieven? Waarom heeft u dan nog geen ‘groene’ dozen? Een ‘groene’ doos is ook een keuze, zelfs een hele belangrijke keuze!


Dozen weggooien

Door dozen te hergebruiken in plaats van direct weg te gooien, kunnen we het milieu enorm ontlasten. Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart meer dan 20.000 liter water, 2.026 km. aan brandstof voor vrachtwagens, meer dan 3 kubieke meter stortcapaciteit en 266 kg. luchtverontreiniging. Goede redenen voor Dozenhal om de ‘groene’ doos op de markt te brengen!
 

Duurzame oplossing

Een ‘groene’ doos is een gebruikte doos, maar tevens een doos uit een restpartij of een overproductie. Het is een doos die nog in een goede staat verkeert en daarom prima te hergebruiken is. Kortom, een duurzame oplossing voor het behoud van ons milieu.
 
U kunt meewerken aan deze duurzame oplossing. Heeft u minimaal tien pallets aan dozen waar u niets mee doet? Gooi ze dan niet weg! Wij kopen de dozen graag van u over. Vul hier het verkoopformulier in en wij komen de dozen bij u ophalen. Op deze manier houden we samen het milieu schoon!

Bestel ‘groene’ dozen

De opgekochte dozen controleren wij zorgvuldig om ze vervolgens voor verkoop beschikbaar te stellen. Hiermee biedt Dozenhal ondernemers een duurzaam alternatief voor verpakkingsmateriaal aan. Een alternatief waarmee u niet alleen het milieu ontlast, maar ook uw portemonnee.
 
Het bestellen van ‘groene’ dozen gaat heel snel en eenvoudig. Voer de binnenmaten van de doos bovenin het scherm in en druk op "Toon beschikbare dozen". U ziet direct of wij de dozen op voorraad hebben.

Ondernemers die kiezen voor duurzaamheid, kiezen ook voor ‘groene’ dozen!


Werkt dit ook in de praktijk?

Ja zeker, lees hier het verhaal van één van onze tevreden klanten. Kampeerwereld Hendriks legt uit hoe het (her)gebruik van gebruikte dozen bijdraagt aan duurzaam ondernemen.