Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8.8
280 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat

Gebruikte dozen

Filters

Actieve filters:
Verfijn uw resultaat:
9 tot 183
5 tot 101
1 tot 160
Dikte
Kwaliteit
Duurzaam
Kleur
Uiterlijk
Fefco
Golf
Producten worden geladen. Een moment a.u.b.…
Geen producten gevonden

Een grote voorraad gebruikte dozen

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. Op zoek naar gebruikte dozen? Gebruik onze calculator en vind heel gemakkelijk uw ideale gebruikte doos.

Het voordeel van het hebben van een grote voorraad, is dat wij altijd wel een formaat hebben die bij u past, of dit nu nieuwe dozen zijn of gebruikte dozen. Hierdoor grijpt u nooit mis! Staat uw formaat toch niet op voorraad? Dan kunnen wij een doos op maat voor u maken.

U heeft uw perfecte doos gevonden, nu moet de doos nog dicht kunnen. Sommige dozen bevatten een plakstrip, waardoor er geen tape aan te pas komt. Toch worden er ook veel dozen dicht getapet. Bent u op zoek naar tape of ander verpakkingsmateriaal? Ook hierin kunnen wij voorzien. Heeft u hier vragen over? Neem dan gerust contact met ons op.