Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
290 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden

Retour en teruggavebeleid

Bedankt voor uw aankoop bij Van de Velde Packaging Dozenhal. We streven naar een positieve winkelervaring voor al onze klanten. Hieronder vindt u ons retourbeleid, dat van toepassing is op alle aankopen gedaan via onze website / mail.

Order Annuleren:

  1. U heeft het recht om uw bestelling te annuleren binnen 24 uur na het plaatsen ervan. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op via 0341 56 26 88 of stuur een e-mail naar info.dozenhal@vandeveldepackaging.com. Vermeld hierbij duidelijk uw bestelnummer en reden voor annulering.

Retourneren na Levering:

  1. Als uw bestelling reeds is geleverd en u wilt een artikel retourneren of ruilen, dient u na ontvangst contact met ons op te nemen via telefoon of e-mail om de retourprocedure te starten.
  2. Geretourneerde artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd en in de originele verpakking te zijn.
  3. Retourzendingen worden alleen geaccepteerd na voorafgaande goedkeuring van ons klantenserviceteam.

 

Transportkosten:

  1. Voor het retourneren van artikelen zijn transportkosten van toepassing, tenzij anders vermeld. Transportkosten worden in overleg met ons serviceteam bepaald. Dit is onder meer afhankelijk van de reden van de retour en de omvang van de zending.
  2. Als alternatief kunt u ervoor kiezen om zelf het transport te regelen en de kosten hiervoor te dragen.
  3. Indien de fout door Van de Velde Packaging gemaakt is, dan wordt de zending kosteloos geretourneerd / geruild.

Terugbetaling:

  1. Na ontvangst en inspectie van het geretourneerde artikel, zullen we overgaan tot de terugbetaling van het aankoopbedrag, exclusief eventuele transportkosten

Uitzonderingen:

  1. Op maat gemaakte of gepersonaliseerde artikelen komen niet in aanmerking voor retournering, tenzij er sprake is van fabricagefouten of beschadigingen tijdens het transport.

We streven ernaar om eventuele problemen snel en efficiënt op te lossen. Als u verdere vragen heeft over ons retourbeleid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!