Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
kartonnen dozen boom

Second Life dozen

Met de 3G-Belofte

Wat is beter dan recyclen? Hergebruiken! Want ook bestaande materialen tot iets nieuws maken kost energie en grondstoffen. Daarom zijn gebruikte dozen een nog milieubewustere keuze, en trouwens ook goed voor je portemonnee.

Second Life dozen

Met 3G-Belofte
want gebruikte dozen moeten wel goed zijn

Goedkoper - Goedgekeurd - Groen

 

Goedkoper

Gebruikt is goedkoper. Zo werkt dat ook met dozen. De meest voordelige oplossing is gebruikte dozen die bedrukt zijn. Dan komen de gebruikte dozen zonder bedrukking. En dan komen de restpartijen. Dat zijn dozen die gebruikt moesten worden, maar nooit gebruikt zijn. Zo goed als nieuw. Wie had dat gedacht... Dat de duurzaamste keuze ook de voordeligste keuze kon zijn.

Goedgekeurd

Uiteraard moeten dozen sterk genoeg zijn om spullen te vervoeren en te beschermen. Aan kapotte dozen heb je niets. Daarom worden de dozen die aankomen bij ons magazijn handmatig gecontroleerd op kwaliteit. Zo krijg je dozen die voldoen aan de kwaliteitsnormen die je van een doos mag verwachten.

Groen

Door voor hergebruik te kiezen, kies je al voor de groenste oplossing. Gerecycled karton is natuurlijk al een groene keuze, maar ook daarbij worden grondstoffen gebruikt die bij hergebruiken niet nodig zijn. In verhouding tot nieuwe dozen worden er nog meer grondstoffen bespaard en wordt het milieu nog minder belast. Wist je dat voor een ton karton 20.000 liter water gebruikt wordt? Dat is met hergebruik dus al niet nodig.

Zeer tevreden met de lot dozen, snelle levering. Ben er vooral blij dat er een bedrijf is die ook gebruikte dozen van goede kwaliteit aanbiedt. Het moet niet altijd nieuw en duur zijn. Ik ga hier nog zeker blijven bestellen. - De Snuffelaar BV

Los van het milieu, what is in it for me?

Nieuwe dozen zijn niet altijd noodzakelijk. Transport van magazijn naar magazijn kan ook heel goed in gebruikte dozen. Maar gebruikte dozen kun je ook naar consumenten sturen, als dat past bij je bedrijf. De behoefte aan milieuvriendelijke oplossingen groeit, mensen krijgen een voorkeur voor bedrijven die daar rekening mee houden. Dat is goed voor jouw bedrijf. Gebruikte dozen zijn altijd goedkoper dan nieuwe dozen. Uiteindelijk is dit onderaan de streep ook weer goed voor de portemonnee. Bekijk de gebruikte dozen

Je ziet wel de voordelen, maar wilt toch liever nieuwe dozen? Kijk dan ook eens bij onze restpartijen. Nieuw, en toch voor een veel scherpere prijs. Restpartij dozen kunnen dozen zijn die over zijn gebleven door een overproductie of doordat ze gewoon niet meer nodig waren. Ook kunnen het dozen zijn die een kleine misprint hadden en daardoor niet in gebruik genomen zijn. Bekijk de restpartij dozen.

Hergebruik kartonnen dozen

Waarom leggen wij de focus op hergebruik?

Bij De Dozenhal leggen we steeds meer de focus op hergebruik. Dat komt doordat wij als bedrijf steeds groener gaan worden. Niet alleen met onze producten, maar ook wij zelf als bedrijf. Ook zien we dat de vraag groeit naar groenere oplossingen, bij onze klanten. Maar ook zeker bij de klanten van onze klanten. Wij willen voorzien in die vraag. Wist je trouwens ook dat de regelgeving gaat veranderen? Het doel van de overheid: een volledig circulaire economie in Nederland in 2050.*

Second Life dozen

Kies voor jezelf, en voor de natuur

Goedkoper - Goedgekeurd - Groen

 

Elke ton herbruikbaar golfkarton bespaart:

266 kg
luchtverontreiniging
2.026 km
brandstof voor gemiddelde auto
20.000 l
water
Kiyoh
8.8
Kiyoh
291 beoordelingen
“snelle levering altijd bereid te helpen als er problemen zijn en bereidwillige chauffeurs - Jan De la Haije , Stompetoren”