Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
289 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Terug naar overzicht

BRC-certificaat: voor levering aan de foodindustrie

BRC certificaat

BRC Storage & Distribution

De Dozenhal is een belangrijke toeleverancier van de retailsector. Daarom zijn we sinds begin 2014 in het bezit van het BRC-certificaat. Om preciezer te zijn: BRC Storage & Distribution (BRC S&D). Dit certificaat is bedoeld voor bedrijven die verpakkingen leveren die niet rechtstreeks in aanraking komen met voeding.

Personeelsdossier

Als gecertificeerd bedrijf moeten we voldoen aan flink wat eisen. Zo hanteren we specifieke richtlijnen voor het aanleggen en bijhouden van het personeelsdossier. Dit is van belang voor tracking & tracing.

Aparte opslagruimte

We slaan de dozen voor de retailsector op in een aparte ruimte. Het BRC stelt strikte eisen aan het schoonhouden van deze opslagruimte én de directe omgeving. De hygiëne in en om de opslagruimte wordt doorlopend bewaakt door middel van een hygiënecheck, die elk kwartaal plaats vindt. Hierbij wordt de hal van top tot teen gecontroleerd en waar nodig extra gereinigd. Conform de eisen staan de verpakkingsproducten los van de muur.

Schone bedrijfskleding, geen sieraden

Iedereen die de ruimte betreedt, moet zich inschrijven en zijn handen wassen. Dat is een verplichting voor zowel voor onze eigen medewerkers als voor leveranciers en andere bezoekers. Onze medewerkers dragen geen sieraden en geen nagellak. Lunchen is uitsluitend toegestaan in de kantine en ook schone bedrijfskleding is een vereiste. Bovendien hangen er uitsluitend lampen die niet knappen als ze kapotgaan. En zo zijn er nog meer richtlijnen waar we ons strikt aan dienen te houden.

Jaarlijkse audit

Jaarlijks in juli krijgen we een externe audit. In aanloop daarnaartoe houden we een interne audit. Onze kwaliteitsmanager zorgt dat onze eigen medewerkers deze interne audit op de juiste manier uitvoeren. Daarbij keuren we ook onze toeleveranciers. Immers, ook die moeten werken volgens de BRC-normen.
 
De Dozenhal levert nieuwe dozen aan tal van food-gerelateerde bedrijven, waaronder ook palletdozen & containerdozen. Neem voor meer informatie contact op met de Dozenhal.
Delen