Palletdozen / Containerdozen

Palletdozen zijn speciaal gemaakt voor het gebruik op pallets. Ze worden ook wel containerdozen genoemd. De afmetingen voor deze dozen zijn dan ook zo, dat ze precies op een pallet passen. Het kan zijn dat er één grote doos gestapeld kan worden op een pallet, maar ook meerdere kleine dozen behoren tot de mogelijkheden. De dozen zijn zeer geschikt om te stapelen en zijn dus gemaakt van een zware kwaliteit golfkarton; een dubbele golf. Heeft u andere wensen? In overleg is er van alles mogelijk. Neem dan ook gerust contact met ons op.

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Ondersteuning door de pallet

De dozen worden ondersteund door een pallet. Dit in combinatie met de zware kwaliteit golfkarton, zorgt ervoor dat een palletdoos veel gewicht aan kan. Het is hierbij wel belangrijk dat de doos niet op één punt een zwaar gewicht te verduren heeft, maar dat dit verdeeld is over de doos. Palletdozen zijn dozen met een redelijk standaard formaat, ze zijn dan ook vaak uit voorraad leverbaar. Deze dozen zijn zeer geschikt voor grote producten. Uiteraard kunt u de dozen ook gebruiken wanneer u niet gebruik maakt van pallets, maar op zoek bent naar stevige, grote dozen. Containerdozen zijn als het ware grote Amerikaanse Vouwdozen (fefco 0201).

Europallets

Onze palletdozen zijn speciaal geschikt voor europallets, die een afmeting hebben van 80 x 120 cm. Palletdozen zijn dan ook net iets kleiner dan een europallet. Wij adviseren om maximaal twee hoog te stapelen op de pallets, in verband met de stabiliteit van de dozen. Op zoek naar meer stabiliteit op de pallet? Dan zijn massieve platen een uitstekende oplossing. Dit zijn kartonnen platen die tussen de dozen gelegd kunnen worden en zorgen voor een stabiele ondergrond.

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte
L x B x H (in cm) Kwaliteit Voorraad Min. afname
116 x 96 x 79 3DG nieuw Ja 25 st. Vraag offerte aan
110 x 70 x 70 / 100 3DG gebruikt Ja 25 st. Vraag offerte aan
116 x 76 x 87 3DG nieuw Ja 25 st. Vraag offerte aan
118 x 78 x 106 DG nieuw Ja 25 st. Vraag offerte aan
118 x 78 x 80 Ja 25 st. Vraag offerte aan
118 x 78 x 60 DG nieuw Ja 25 st. Vraag offerte aan
118 x 98 x 90 DG nieuw Ja 25 st. Vraag offerte aan

Indien u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, vult u ons aanvraagformulier in met uw gegevens en gewenste specificaties. Wij streven ernaar om binnen een werkdag contact met u op te nemen om de aanvraag door te nemen.