Autolock dozen

Autolock dozen zijn dé uitkomst voor het versturen van producten uit een webshop of winkel. De bodem vouwt zichzelf automatisch uit op het moment dat de doos wordt uitgevouwen, dit bespaart een hoop tijd. De dozen worden geproduceerd met een stansmes en zijn gelijmd. De dozen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit karton en zijn verkrijgbaar in zowel een enkele golf (EG) als een dubbele golf (DG).

Op maat gemaakte autolock dozen

Het is mogelijk om de autolock dozen op maat te laten maken voor specifieke producten. Zo zitten de producten steviger verpakt en neemt de doos niet onnodig veel ruimte in bij opslag of tijdens transport. Daarnaast is dit beter voor het milieu, want zo kunnen er per transport nog meer dozen tegelijk worden verstuurd en zijn er dus minder ritten nodig voor het versturen van de pakketten.

Als je als webshop veel retouren verwerkt, kunnen deze dozen optioneel worden voorzien van een zogeheten zelfklevende retourstrip. Zodat ze eenvoudig kunnen worden teruggestuurd en de retour snel kan worden verwerkt.

De op maat gemaakte doos met automatische bodem kan ook worden voorzien van een bedrukking zoals bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam en logo of een originele boodschap die je aan de ontvanger wilt meegeven.

Vraag jouw op maat gemaakte doos met automatische bodem nu aan via deze link van dozen laten maken.

Nieuwe of gebruikte doos met automatische bodem

Wist je dat de dozen met automatische bodem in vele verschillende maten verkrijgbaar zijn? Zo is er vaak wel een formaat te verkrijgen die geschikt is voor jouw toepassing, waardoor ze relatief weinig lucht bevatten. De Dozenhal heeft ook een kleine voorraad van verschillende afmetingen en modellen van gebruikte autolock dozen. Deze dozen zijn goedkoper en hergebruik is milieuvriendelijk.

Alternatieve doos met Zweedse bodem

Een alternatief voor de doos met automatische bodem is een doos met een Zweedse bodem. Deze doos heeft een bodem waarbij je vier flappen in elkaar moet vouwen. Deze is goedkoper, echter zijn er dus wel iets meer handelingen nodig bij het verpakken dan bij de doos met automatische bodem.

Op zoek naar een autolock doos?

Zowel nieuwe als gebruikte dozen met automatische bodem heeft De Dozenhal in het assortiment. Kijk gerust eens door onze voorraad of vraag een offerte aan voor de gewenste autolock doos.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dozen met automatische bodem, neem dan contact met ons op.

Dozencentrale | Inpakdozen | Vouwdozen | Gebruikte palletdozen

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

1. Kies formaat en aantal

CM
CM
CM
ST.
Sizes

2. Kies gewenste kwaliteit

3. Vul uw gegevens in

U ontvangt uw offerte binnen 1 werkdag per e-mail