Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
289 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Autolock dozen

Autolock dozen zijn dé uitkomst voor het versturen van producten uit een webshop of winkel. De bodem vouwt zichzelf automatisch uit op het moment dat de doos wordt uitgevouwen, dit bespaart een hoop tijd. De dozen worden geproduceerd met een stansmes en zijn gelijmd. De dozen zijn gemaakt van hoogwaardige kwaliteit karton en zijn verkrijgbaar in zowel een enkele golf (EG) als een dubbele golf (DG).

Kiyoh
8.8
Kiyoh
289 beoordelingen
“Top communicatie! Alles op tijd geleverd en de bedrukking is van goeie kwaliteit! Wij bestellen zeker nog een keer. ”

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Standaard rekenen wij 50€ voor de verzending van uw order. Bij orders boven de 1000€ (excl.BTW) wordt er gratis geleverd.

Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België!
Partij dozen

Op maat gemaakte autolock dozen

Het is mogelijk om de autolock dozen op maat te laten maken voor specifieke producten. Zo zitten de producten steviger verpakt en neemt de doos niet onnodig veel ruimte in bij opslag of tijdens transport. Daarnaast is dit beter voor het milieu, want zo kunnen er per transport nog meer dozen tegelijk worden verstuurd en zijn er dus minder ritten nodig voor het versturen van de pakketten.

Als je als webshop veel retouren verwerkt, kunnen deze dozen optioneel worden voorzien van een zogeheten zelfklevende retourstrip. Zodat ze eenvoudig kunnen worden teruggestuurd en de retour snel kan worden verwerkt.

De op maat gemaakte doos met automatische bodem kan ook worden voorzien van een bedrukking zoals bijvoorbeeld jouw bedrijfsnaam en logo of een originele boodschap die je aan de ontvanger wilt meegeven.

Vraag jou op maat gemaakte doos met automatische bodem nu aan op Dozenlatenmaken.nl.

Nieuwe of gebruikte doos met automatische bodem

Wist je dat de dozen met automatische bodem in vele verschillende maten verkrijgbaar zijn? Zo is er vaak wel een formaat te verkrijgen die geschikt is voor jouw toepassing, waardoor ze relatief weinig lucht bevatten. De Dozenhal heeft ook een kleine voorraad van verschillende afmetingen en modellen van gebruikte autolock dozen. Deze dozen zijn goedkoper en hergebruik is milieuvriendelijk.

Alternatieve doos met Zweedse bodem

Een alternatief voor de doos met automatische bodem is een doos met een Zweedse bodem. Deze doos heeft een bodem waarbij je vier flappen in elkaar moet vouwen. Deze is goedkoper, echter zijn er dus wel iets meer handelingen nodig bij het verpakken dan bij de doos met automatische bodem.

Op zoek naar een autolock doos?

Zowel nieuwe als gebruikte dozen met automatische bodem heeft De Dozenhal in het assortiment. Kijk gerust eens door onze voorraad of vraag een offerte aan voor de gewenste autolock doos.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor dozen met automatische bodem, neem dan contact met ons op. 

Delen