Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
292 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden

Tape

Met tape kunnen dozen eenvoudig gesloten worden om zendingen gereed te maken voor transport. De meest voorkomende tape soorten zijn PVC tape en PP (polypropyleen) tape. PP tape staat bekend om de lage prijs en is daarom een veel afgenomen product.

Producten

Papieren tape  

Tape is een essentieel onderdeel in de verpakkingsindustrie. Met tape kunnen dozen eenvoudig gesloten worden om zendingen gereed te maken voor transport. De meest voorkomende tape soorten zijn pvc-tape en PP (polypropyleen) tape. PP tape staat bekend om de lage prijs en is daarom een veel afgenomen product. 

Naast deze twee soorten tape beschikt Van de Velde Packaging Dozenhal over transparante tape en breekbaar tape. Tape is veelal niet met de hand af te scheuren wegens de dikte en de sterkte. Er wordt aangeraden gebruik te maken van tapedispensers.  

Papieren tape Activa 

Naast bovenstaande soorten tape bieden bij wij bij Van de Velde Packaging Dozenhal ook activa papieren tape aan. Activa papieren tape is de ideale tape om dozen duurzaam te sluiten. De tape is gemaakt van natuurlijke materialen, volledig recyclebaar en met hoge kleefkracht. De papieren tape is te bestellen in veelvoud van 36 rollen.  

Papieren tape is niet alleen duurzaam, de tape is ook makkelijk afscheurbaar zonder hulpmiddelen, en is de tape ook bestand tegen de uitdagingen van transport en opslag. Ga voor zekerheid en kwaliteit. Het papier wordt gebruikt als rugmateteriaal en de lijn is op waterbasis. Deze combinatie garandeert een milieubewuste en duurzame verpakkingsoplossing. Een duurzame oplossing! 

Zit uw gewenste tape niet in het online assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.