Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
284 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Kartonnen dozen op maat bestellen

Kartonnen dozen op maat laten bestellen? De Dozenhal is al sinds 1978 specialist in kartonnen dozen en het produceren van afwijkende afmetingen. Naast ons specialisme beschikken wij standaard over een voorraad van ruim 7.000 pallets aan dozen, bestaande uit meer dan 2.500 formaten.
Kiyoh
8.8
Kiyoh
284 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”
Partij dozen

Kartonnen dozen op maat bestellen

Als u op zoek bent naar kartonnen dozen op maat, bent u bij ons aan het juiste adres. Dozen zijn er in verschillende soorten en maten. Soms heeft u specifieke wensen of afwijkende afmetingen nodig, bij de Dozenhal kunt u uw eigen dozen ontwerpen en laten produceren. Hierdoor voldoen de dozen volledig aan uw wensen. U vindt onder andere de onderstaande kartonnen dozen, zowel nieuw als gebruikt:

Kartonnen dozen: nieuw en gebruikt

Naast kartonnen dozen op maat, kunt u ook gebruikte kartonnen dozen kopen. U kunt direct in onze voorraad gebruikte dozen zoeken via de dozenzoeker bovenaan deze pagina. Gemiddeld staan er 2.500 formaten op voorraad, in aantal variërend van 100 tot 100.000 stuks per formaat doos. Wilt u nog niet direct een grote partij dozen bestellen? Dan kunt er ook voor kiezen om een proefdoos aan te vragen. Dit kost € 15,00 en wordt met een eventuele order gecrediteerd. Zo weet u of u tevreden bent over de afmetingen en of u in de toekomst een nieuwe order wilt plaatsen.

Voordeel van eigen transport

De Dozenhal beschikt over zelfstandig transport. In combinatie met onze ruime voorraad kunnen wij daarom de volgende dag al leveren. Via onze website kunt u heel eenvoudig een prijsopgave opvragen voor de gewenste dozen. U vult de gewenste maten en het aantal exemplaren in dat u wilt kopen. U ontvangt aansluitend een offerte van ons.

Kartonnen dozen op maat bedrukken

Het bedrukken van jouw kartonnen dozen op maat is mogelijk. Dozen worden namelijk steeds meer het visitekaartje van uw bedrijf, daarom vinden wij dat het bedrukken van jouw kartonnen dozen op maat mogelijk moet zijn. Bij Dozenlatenmaken.nl kunt u gemakkelijk uw doos bedrukken met uw logo! Naast het logo is het ook mogelijk om een slogan, QR-code of andere tekst te bedrukken op de doos. 

Inpakdozen | Vouwdozen | Palletdozen | Kerstdoos verpakking | Gebruikte kartonnen dozen | Pakketdozen | Verpakkingsdozen

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Standaard rekenen wij 50€ voor de verzending van uw order. Bij orders boven de 1000€ (excl.BTW) wordt er gratis geleverd.

Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België!
Delen