Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Terug naar overzicht

Verzendverpakkingen op maat met nieuwe laserplotter

Behoefte aan verzendverpakkingen van golfkarton, in een afwijkend formaat? Ook daarvoor kunt u voortaan terecht bij de Dozenhal. Onlangs hebben we ons machinepark uitgebreid met een plotter waarmee we golfkarton in elke denkbare vorm kunnen snijden. Ook in kleine oplagen. Ook het fullcolour bedrukken van dozen voeren we uit in eigen huis.
 
Met de aanschaf van deze plotter zet de Dozenhal zet een nieuwe stap in de bedrijfsontwikkeling. Van uitsluitend handelaar in nieuwe dozen, restantpartijen en gebruikte dozen naar producent van luxe verpakkingen op maat. Eerder al schaften we een dozenmachine en een digitale printer aan.

Lage opstartkosten, snelle levering

De opstartkosten van de laserplotter zijn laag. Dat komt omdat we voor uw order geen stansmessen hoeven te maken. Uw verzendverpakking kunnen we vervolgens ook digitaal drukken. Met als resultaat een belevingsvolle verpakking waarmee u zich echt onderscheidt. En die precies past bij het product dat u wilt verzenden. Ook prettig: dankzij de nieuwe productietechnieken zijn de levertijden kort.

Dozen in afwijkende maten (ideaal voor o.a. webshops)

De mogelijkheden voor golfkartonnen verpakking zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan dozen in een afwijkende maatvoering. Dat kan een puur functionele oplossing zijn, maar ook een verpakking met bedrukking die bijdraagt aan beleving voor de consument. Onder meer voor (kleinere) webshops is dat ideaal. U hoeft voortaan geen genoegen meer te nemen met standaarddozen van de groothandel.

Ook digitaal drukken

In 2015 schafte de Dozenhal een digitale printer aan. Hiermee bedrukken we zowel nieuwe dozen als restantpartijen die bij ons worden besteld. Ook dit doen we zonder opstartkosten en tegen lage prijzen. We kunnen ook eerst het golfkarton drukken en daarna uitsnijden. Het voordeel hiervan is, dat voor de opdruk geen veiligheidsmarges nodig is. Het oppervlak is dus volledig bedrukt.

Verpakkingsdozen op maat laten maken?

Wilt u verpakkingsdozen op maat laten maken (en eventueel ook laten bedrukken)? Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden.

Delen