Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8.8
282 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Verpakkingsdozen

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor alle mogelijke soorten verpakkingsdozen. Er is een ruime keuze uit verschillende formaten en het is zelfs mogelijk om tweedehandse dozen aan te schaffen. Op onze overzichtelijke website is er de mogelijkheid om de gewenste formaten in te voeren, waarna het assortiment aan beschikbare verpakkingsdozen zichtbaar wordt. 
Kiyoh
8.8
Kiyoh
282 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Standaard rekenen wij 50€ voor de verzending van uw order. Bij orders boven de 1000€ (excl.BTW) wordt er gratis geleverd.

Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België!
Assortiment dozen

Verpakkingsdozen van hoogwaardige kwaliteit

De verpakkingsdozen en andere soorten dozen die wij leveren zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit karton. Dit houdt in dat de dozen de verpakte inhoud goed beschermen. De ontvanger van de zending ziet meteen dat er zorg en aandacht is besteed aan de verpakking van de verzonden items.

Aandacht voor het milieu

Ook wat het gebruik van verpakkingsmaterialen betreft vinden wij dat er aandacht voor de gevolgen voor het milieu van onze verpakkingsdozen moet zijn. Dat is dan ook de reden waarom wij maar liefst 2500 verschillende formaten tweedehands dozen aanbieden voor hergebruik. Bespaar op uw budget en het milieu door voor hergebruik te kiezen!

Maatwerk in verpakkingsdozen

Naast ons standaard aanbod kunt u verzenddozen kopen van verschillende formaten. Wij leveren namelijk op maat gemaakte dozen. Geen formaat is te gek. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over op maat gemaakte dozen van hoogwaardig karton.

Verpakkingsdozen met logo

Wilt u verpakkingsdozen met logo? Dat is uiteraard mogelijk. Het bestellen van een verpakkingsdoos met logo is erg eenvoudig. Geef aan welke doos u nodig heeft en welk formaat. Daarna bedrukken we standaard de 2 lange zijden van de doos, heeft u andere wensen? Dan bekijken we samen de mogelijkheden! Het is ook mogelijk om als add-on handvaten toe te voegen. 

Pakketten

U kunt ervoor kiezen om een pakket dozen te bestellen. Hiermee bent u verzekerd van een set kartonnen dozen. Zo heeft u altijd de juiste dozen in huis voor uw zendingen. Uiteraard leveren wij ook lage aantallen dozen voor de kleinere afnemer. Zelfs containerdozen behoren tot ons assortiment.

Het uitproberen van verpakkingsdozen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste doos voor uw zendingen heeft geselecteerd kunt u bij ons een proefdoos aanvragen. Hiermee kunt u bekijken of de geselecteerde doos aan uw wensen voldoet wat betreft de kwaliteit en de afmetingen. Wanneer het om verpakkingsdozen gaat moet het formaat immers juist zijn. 

Inpakdozen | Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) | Palletdozen | Tweedehands kartonnen dozen | Pakketdozen 

Delen