Ga naar content
Dozenhal B.V.
Account
Geen items gevonden
Terug naar home

Verpakkingsdozen

Bij de Dozenhal kunt u terecht voor alle mogelijke soorten verpakkingsdozen. Er is een ruime keuze uit verschillende formaten en het is zelfs mogelijk om tweedehandse dozen aan te schaffen. Op de overzichtelijke website is er de mogelijkheid om de gewenste formaten in te voeren, waarna het assortiment aan beschikbare verzenddozen zichtbaar wordt.
 

Verpakkingsdozen van hoogwaardige kwaliteit

De verpakkingsdozen en andere soorten dozen die wij leveren zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit karton. Dit houdt in dat de dozen de verpakte inhoud goed beschermen. De ontvanger van de zending ziet meteen dat er zorg en aandacht is besteed aan de verpakking van de verzonden items.
 

Aandacht voor het milieu

Ook wat het gebruik van verpakkingsmaterialen betreft vinden wij dat er aandacht voor de gevolgen voor het milieu van onze verpakkingsdozen moet zijn. Dat is dan ook de reden waarom wij maar liefst 2500 verschillende formaten tweedehands dozen aanbieden voor hergebruik. Bespaar op uw budget en het milieu door voor hergebruik te kiezen!
 

Maatwerk in verpakkingsdozen

Naast ons standaard aanbod kunt u verzenddozen kopen van verschillende formaten. Wij leveren namelijk op maat gemaakte dozen. Geen formaat is te gek. Neemt u gerust contact met ons op als u meer wilt weten over op maat gemaakte dozen van hoogwaardig karton.
 

Pakketten

U kunt ervoor kiezen om een pakket dozen te bestellen. Hiermee bent u verzekerd van een set kartonnen dozen. Zo heeft u altijd de juiste dozen in huis voor uw zendingen. Uiteraard leveren wij ook lage aantallen dozen voor de kleinere afnemer. Zelfs containerdozen behoren tot ons assortiment.
 

Het uitproberen van verpakkingsdozen

Om er zeker van te zijn dat u de juiste doos voor uw zendingen heeft geselecteerd kunt u bij ons een proefdoos aanvragen. Hiermee kunt u bekijken of de geselecteerde doos aan uw wensen voldoet wat betreft de kwaliteit en de afmetingen. Wanneer het om verpakkingsdozen gaat moet het formaat immers juist zijn. 
 

Dozencentrale | Inpakdozen | Amerikaanse vouwdoos (fefco 0201) | Palletdozen | Kerstdoos verpakking | Tweedehands kartonnen dozen | Pakketdozen 

Delen