Doosjes kopen

Wilt u doosjes kopen voor uw bedrijf of voor uw webshop? Bij De Dozenhal koopt u voordelige kartonnen doosjes die uitstekend geschikt zijn voor grote en kleine zendingen. Zo voorkomt u dat u te grote doosjes koopt voor uw producten. Afhankelijk van de grootte van uw producten zijn de onderstaande kartonnen dozen geschikt:
 

Al sinds 1978 zijn wij een betrouwbare partner en rechtstreekse leverancier van kartonnen doosjes. U kunt zowel nieuwe als gebruikte doosjes kopen. Het is tevens mogelijk om uw dozen te laten bedrukken.
 

Doosjes kopen: keuze uit meer dan 2.500 formaten


De Dozenhal beschikt niet alleen over een grote voorraad, maar hanteert ook veel diversiteit binnen het assortiment. Met meer dan 2.500 formaten vindt u altijd een kartonnen doosje die bij uw zendingen past. Om snel de juiste dozen te vinden gebruikt u bovenaan de pagina de dozenzoeker. Geef de gewenste afmetingen op en u krijgt alles geschikte doosjes te zien. Vraag online een offerte aan en wij nemen zo spoedig mogelijk contact op.
 
Zijn er geen dozen beschikbaar in uw opgegeven afmetingen? Geen probleem: het is ook mogelijk om doosjes op maat te laten maken.
 

Voordeel van de groothandel


Door doosjes in te kopen bij de groothandel profiteert u van aantrekkelijke prijzen. Onze kartonnen doosjes zijn altijd scherp geprijsd en kunnen groot ingekocht worden.
 
Daarnaast beschikt De Dozenhal ook over tweedehands kartonnen dozen. Deze zijn vaak eenmalig gebruikt, maar voldoen nog steeds aan de vereiste kwaliteit. Gewoon goedkoper!
 
Vandaag nog doosjes kopen? Dan kunnen we het vaak morgen al leveren. Dankzij ons eigen transport zijn wij niet afhankelijk van externe partijen.
 
Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op!

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Wij leveren o.a.:

Gebruikte dozen

Gebruikte dozen

Extra goedkoop & milieuvriendelijk

Lees meer / offerte aanvragen
Nieuwe dozen

Nieuwe dozen

Topkwaliteit voor degelijk transport

Lees meer / offerte aanvragen
Tabaksdozen

Tabaksdozen

Perfect om zwaar materiaal te vervoeren

Lees meer / offerte aanvragen
Palletdozen / Containerdozen

Palletdozen / Containerdozen

Handig voor grote producten

Lees meer / offerte aanvragen
Bedrukte dozen

Bedrukte dozen

Met uw eigen logo of ontwerp

Lees meer / offerte aanvragen