Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
292 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Dozenhandel de Dozenhal

De Dozenhal is sinds 1978 actief als dozenhandel. Wij handelen in gebruikte dozen en hebben grote partijen nieuwe dozen
Kiyoh
8.8
Kiyoh
292 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Wij leveren gratis in Nederland! Met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België worden transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België! Wel worden hier transportkosten voor berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

U vindt ons retour - teruggavebeleid op de volgende pagina:

Retour en teruggavebeleid

Partij dozen

Dozenhandel centraal gevestigd in Nederland

De dozenhandel is gevestigd in Ermelo, centraal gelegen in Nederland. Vanuit Ermelo levert de dozenhandel ruim 2.500 verschillende formaten. In de dozenhandel ligt altijd genoeg voorraad aan kartonnen dozen waardoor een snelle levering mogelijk is. Vaak leveren wij al de volgende dag!

Wij leveren

Online verpakkingsmateriaal bestellen bij de dozenhandel

Online verpakkingen bestellen om uw goederen mee te verpakken en te vervoeren? Dat is mogelijk via de online dozenhandel van dozenhal.nl. Via de website dozenhal.nl kunt u verschillend verpakkingsmateriaal vinden waarmee u goederen vervoerd kunnen worden. Sinds 1978 zijn wij actief op de markt. Zowel gebruikte als nieuwe dozen kunnen door het bedrijf geleverd worden. Vanuit Ermelo worden er verpakkingen in 2.500 verschillende maten geleverd aan particulieren en bedrijven.

Een offerte online aanvragen

Via de website dozenhal.nl kunt u heel eenvoudig een prijsopgave opvragen voor de te bestellen dozen. U vult de gewenste maten en het aantal exemplaren in dat u wilt ontvangen. De volgende werkdag wordt er contact met u opgenomen door een werknemer van Dozenhal. Deze medewerker zal dan met u de aanvraag doornemen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Het is ook mogelijk om een proefdoos aan te vragen. Voor € 15,00 kunt u een exemplaar aanvragen. Mocht u tevreden zijn over de proefdoos, dan wordt dit bedrag verrekend met een order die u later plaatst.

Producten professioneel verzenden

Wanneer u uw producten graag professioneel wilt verzenden in hoogwaardige kwaliteit, dan kan dit uitstekend bij de Dozenhandel in Ermelo. Mooi en goed verpakkingsmateriaal kan een visitekaartje zijn van uw eigen bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld ook het logo van uw bedrijf op de dozen laten drukken. Daardoor kunt u een actieve marketing campagne voeren met uw onderneming. Klanten zullen zo op de lange termijn bij u terugkomen, omdat ze uw bedrijfsnaam zullen herinneren.  

| Tweedehands kartonnen dozen | Pakketdozen | Verpakkingsdozen

Delen