Dozenhandel de Dozenhal

De Dozenhal is sinds 1978 actief als dozenhandel. Wij handelen in gebruikte dozen en hebben grote partijen nieuwe dozen.
 

Dozenhandel centraal gevestigd in Nederland

De dozenhandel is gevestigd in Ermelo, centraal gelegen in Nederland. Vanuit Ermelo levert de dozenhandel ruim 2.500 verschillende formaten. In de dozenhandel ligt altijd genoeg voorraad aan kartonnen dozen waardoor een snelle levering mogelijk is. Vaak leveren wij al de volgende dag!
 

Wij leveren

Online verpakkingsmateriaal bestellen bij de dozenhandel

Online verpakkingen bestellen om uw goederen mee te verpakken en te vervoeren? Dat is mogelijk via de online dozenhandel van dozenhal.nl. Via de website dozenhal.nl kunt u verschillend verpakkingsmateriaal vinden waarmee u goederen vervoerd kunnen worden. Sinds 1978 zijn wij actief op de markt. Zowel gebruikte als nieuwe dozen kunnen door het bedrijf geleverd worden. Vanuit Ermelo worden er verpakkingen in 2.500 verschillende maten geleverd aan particulieren en bedrijven.
 

Een offerte online aanvragen

Via de website dozenhal.nl kunt u heel eenvoudig een prijsopgave opvragen voor de te bestellen dozen. U vult de gewenste maten en het aantal exemplaren in dat u wilt ontvangen. De volgende werkdag wordt er contact met u opgenomen door een werknemer van Dozenhal. Deze medewerker zal dan met u de aanvraag doornemen. Zo weet u direct waar u aan toe bent. Het is ook mogelijk om een proefdoos aan te vragen. Voor € 15,00 kunt u een exemplaar aanvragen. Mocht u tevreden zijn over de proefdoos, dan wordt dit bedrag verrekend met een order die u later plaatst.
 

Producten professioneel verzenden

Wanneer u uw producten graag professioneel wilt verzenden in hoogwaardige kwaliteit, dan kan dit uitstekend bij de Dozenhandel in Ermelo. Mooi en goed verpakkingsmateriaal kan een visitekaartje zijn van uw eigen bedrijf. Zo kunt u bijvoorbeeld ook het logo van uw bedrijf op de dozen laten drukken. Daardoor kunt u een actieve marketing campagne voeren met uw onderneming. Klanten zullen zo op de lange termijn bij u terugkomen, omdat ze uw bedrijfsnaam zullen herinneren.  

Dozencentrale | Inpakdozen | Vouwdozen | Kerstdoos verpakking

| Tweedehands kartonnen dozen | Pakketdozen | Verpakkingsdozen

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Wij leveren o.a.:

Gebruikte dozen

Gebruikte dozen

Extra goedkoop & milieuvriendelijk

Lees meer / offerte aanvragen
Nieuwe dozen

Nieuwe dozen

Topkwaliteit voor degelijk transport

Lees meer / offerte aanvragen
Tabaksdozen

Tabaksdozen

Perfect om zwaar materiaal te vervoeren

Lees meer / offerte aanvragen
Palletdozen / Containerdozen

Palletdozen / Containerdozen

Handig voor grote producten

Lees meer / offerte aanvragen
Bedrukte dozen

Bedrukte dozen

Met uw eigen logo of ontwerp

Lees meer / offerte aanvragen