Tabaksdozen

Tabaksdozen zijn zeer zware palletdozen die gebruikt worden in de tabaksindustrie. Deze tabaksdozen bestaan uit twee losse gelijke delen die over elkaar heen schuiven. Hierdoor zijn de dozen in hoogte verstelbaar.

Een doos met een zware kwaliteit

Een tabaksdoos bestaat als het ware uit twee dozen; een buitenkant (een doos met een bodem, zonder kleppen) en een binnenkant (geen bodem, wel kleppen). De binnenkant van de doos is net iets kleiner dan de buitenkant, waardoor de binnenkant als het ware in de doos hangt. Op deze manier creëert u gemakkelijk een in hoogte verstelbare doos. Ook worden er, door de binnenkant in de buitenkant te plaatsen, als het ware twee dozen gecreëerd en is deze extra sterk. Hierdoor kan een tabaksdoos veel gewicht aan, waardoor hij geschikt is voor zeer zware verzendingen. Een tabaksdoos kunt u gemakkelijk afsluiten met de kleppen aan de bovenkant.

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

De afmetingen van een tabaksdoos

Een tabaksdoos is een relatief grote doos, de standaard afmeting van onze tabaksdozen is dan ook 113x73x70 cm. Wanneer beide dozen in elkaar gevouwen zijn, is de binnenmaat van de doos 112x72x70 cm. Als het bovenste deel omhoog wordt getrokken kan een maximale hoogte van 115 cm bereikt worden. Tabaksdozen zijn van veel zwaardere kwaliteit en kunnen veel zwaardere materialen vervoeren dan ‘normale’ dozen. Hierdoor is een tabaksdoos ook, logischerwijs, wat prijziger dan ‘normale’ dozen.

Het maximale gewicht van een tabaksdoos

Het is lastig te zeggen wat het maximale gewicht is wat in een tabaksdoos kan. Ook of u de dozen gaat stapelen speelt hierin een rol. Daarnaast is het ook belangrijk om te weten wat u erin gaat verpakken, zit het gewicht op één punt of is het verdeeld over de doos? Neem contact op met onze verpakking specialisten om te bepalen of een tabaksdoos geschikt is voor uw verzending, of vul het formulier hiernaast in.

Scherp geprijsde tabaksdozen

Wij kunnen u scherp geprijsde tabaksdozen aanbieden door een nauwe samenwerking met bedrijven die gespecialiseerd zijn in het uitvoeren van dozen op maat

Vrijblijvende prijsopgave

Indien u een vrijblijvende prijsopgave wilt ontvangen, vult u het aanvraagformulier in met uw gegevens en gewenste specificaties. Wij nemen binnen een werkdag contact met u op te nemen om de aanvraag door te nemen.

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte

Ontvang binnen 1 werkdag een offerte per e-mail.

1. Kies gewenste aantal

ST.

2. Vul uw gegevens in

U ontvangt uw offerte binnen 1 werkdag per e-mail