Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Direct zoeken in onze voorraad
Ontvang een offerte op maat
U gaat akkoord met ons voorstel
Dozen worden op locatie geleverd
Terug naar home

Kartonnen doos met deksel

De meest gebruikte kartonnen dozen zijn kartonnen dozen zonder deksel, maar kartonnen dozen met deksels zijn onmisbaar in de verpakkingsindustrie. Een kartonnen doos met deksel is ideaal voor opslag en organisatie. Kartonnen dozen met een deksel helpen bij het netjes houden van ruimtes, zoals kantoren en magazijnen. 

Dozen met deksel
Kiyoh
8.8
Kiyoh
291 beoordelingen
“Geweldig klantgericht, professioneel en goede kwaliteit.”
Dozen met deksel

Wat is het voordeel van een kartonnen doos met deksel?

Een kartonnen doos met deksel heeft vele voordelen ten opzichte van een kartonnen doos zonder deksel, de inhoud blijkt namelijk stofvrij, terwijl het stevige verpakkingsmateriaal bescherming biedt tegen beschadiging. Naast de bovengenoemde voordelen, staan kartonnen dozen met deksels bekend om hun gebruiksgemak. Ze zijn eenvoudig in elkaar te zetten, te vullen, te sluiten en te openen, wat tijd bespaart bij zowel het verpakken als het uitpakken. De mogelijkheid om de dozen te personaliseren met logo's, labels of specifieke ontwerpen maakt ze bovendien ideaal voor marketingdoeleinden. 

Milieuvriendelijke verpakkingsoplossing

Met deksels een milieuvriendelijke verpakkingsoplossing. Kies voor een gebruikte doos en draag een steentje bij aan de vermindering van afval en de impact op het milieu.  

Kartonnen doos met deksel bij Van de Velde Packaging Dozenhal

Bij Van de Velde Packaging Dozenhal beschikken we over verschillende kartonnen dozen met deksel. U heeft de keuze uit nieuwe dozen, over dozen uit een restpartij. De dozen uit een restpartij zijn extra milieuvriendelijk. Daarnaast beschikken wij over de fefco 0201 met deksel, waarbij u de keuze heeft uit een bruine of witte doos. Heeft u bepaalde wensen? Neem contact op en wij kijken wat we voor u kunnen doen!

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Wij leveren gratis in Nederland! Met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België worden transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België! Wel worden hier transportkosten voor berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

U vindt ons retour - teruggavebeleid op de volgende pagina:

Retour en teruggavebeleid

Delen