Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8,8
279 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Terug naar home

Je voorraad inrichten met kartonnen opbergdozen

Kartonnen opbergdozen worden veel gebruikt in magazijnen om producten in op te slaan en/of om producten klaar te zetten voor verzending. Doordat opbergdozen van karton in allerlei formaten verkrijgbaar zijn, kun je de afmetingen van de dozen afstemmen op de ruimte die je beschikbaar hebt.

Webshops die producten verhandelen, gebruiken vaak kartonnen opbergdozen die geschikt zijn voor zowel opslag van de producten als het versturen van de producten. Dit bespaart weer extra handelingen in het logistieke proces.

Kartonnen opbergdozen voor op een pallet

Het voordeel van het gebruik van kartonnen opbergdozen voor opslag is dat de dozen in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Zo kun je de meest optimale afmetingen kiezen voor zowel een degelijke verpakking van je producten als voor de ruimte die je hebt voor je opslag.

Er zijn diverse soorten opbergdozen van karton die precies op een europallet (120 x 80 cm) passen. Er zijn nieuwe en gebruikte dozen die exact passen op een europallet. Ook heeft De Dozenhal meerdere kleine formaten in het assortiment die je naast elkaar en op elkaar kunt stapelen, precies passend op een europallet. Op een europallet zijn de dozen van karton vervolgens eenvoudig te transporteren of op te slaan in een magazijn.

Ook voor een blokpallet (100 x 120 cm) is het mogelijk om een precies passende opbergdoos karton te stapelen of meerdere kleine opbergdozen naast en op elkaar.

Open opbergdoos karton

zelf onderdelen transporteren naar klanten of naar projecten. Dit kunnen onderdelen zijn die geen handzaam formaat hebben om in een dichte doos te doen, zoals grote bouwmaterialen. Door deze grote onderdelen in een open doos op een pallet te zetten en vervolgens het bovenste deel dat uitsteekt te sealen met plastic, kan men dit onderdeel alsnog zelf eenvoudig en veilig transporteren.

Ook worden open opbergdozen gebruikt om meerdere kleine onderdelen in op te slaan, zodat de producten eenvoudig eruit te halen zijn én niet verloren raken tijdens opslag of een transport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine bouwmaterialen die nodig zijn voor de uitvoering van een project.

Milieuvriendelijke oplossing

Gebruikte kartonnen opbergdozen zijn een zeer milieuvriendelijk alternatief. Door hergebruik is er geen extra grondstof nodig om nieuwe dozen van te maken. Meer informatie over gebruikte dozen vindt u hier.

Meer informatie over kartonnen opbergdozen

Weet u nog niet welke opbergdozen geschikt zijn voor uw situatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag bij uw keuze. U kunt ons bereiken op 0341 – 532 688 of mail naar info@dozenhal.nl of vul het contactformulier op de website in.

Delen