Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
290 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Je voorraad inrichten met kartonnen opbergdozen

Kartonnen opbergdozen worden veel gebruikt in magazijnen om producten in op te slaan en/of om producten klaar te zetten voor verzending. Doordat opbergdozen van karton in allerlei formaten verkrijgbaar zijn, kun je de afmetingen van de dozen afstemmen op de ruimte die je beschikbaar hebt

Kiyoh
8.8
Kiyoh
290 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Wij leveren gratis in Nederland! Met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België worden transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België! Wel worden hier transportkosten voor berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

U vindt ons retour - teruggavebeleid op de volgende pagina:

Retour en teruggavebeleid

Kartonnen opbergdozen voor webshops

Webshops die producten verhandelen, gebruiken vaak kartonnen opbergdozen die geschikt zijn voor zowel opslag van de producten als het versturen van de producten. Dit bespaart weer extra handelingen in het logistieke proces.

Kartonnen opbergdozen voor op een pallet

Het voordeel van het gebruik van kartonnen opbergdozen voor opslag is dat de dozen in verschillende maten verkrijgbaar zijn. Zo kun je de meest optimale afmetingen kiezen voor zowel een degelijke verpakking van je producten als voor de ruimte die je hebt voor je opslag.

Er zijn diverse soorten opbergdozen van karton die precies op een europallet (120 × 80 cm) passen. Er zijn nieuwe en gebruikte dozen die exact passen op een europallet. Ook heeft De Dozenhal meerdere kleine formaten in het assortiment die je naast elkaar en op elkaar kunt stapelen, precies passend op een europallet. Op een europallet zijn de dozen van karton vervolgens eenvoudig te transporteren of op te slaan in een magazijn.

Ook voor een blokpallet (100 × 120 cm) is het mogelijk om een precies passende opbergdoos karton te stapelen of meerdere kleine opbergdozen naast en op elkaar.

Open opbergdoos karton

Zelf onderdelen transporteren naar klanten of naar projecten. Dit kunnen onderdelen zijn die geen handzaam formaat hebben om in een dichte doos te doen, zoals grote bouwmaterialen. Door deze grote onderdelen in een open doos op een pallet te zetten en vervolgens het bovenste deel dat uitsteekt te sealen met plastic, kan men dit onderdeel alsnog zelf eenvoudig en veilig transporteren.

Ook worden open opbergdozen gebruikt om meerdere kleine onderdelen in op te slaan, zodat de producten eenvoudig eruit te halen zijn én niet verloren raken tijdens opslag of een transport. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kleine bouwmaterialen die nodig zijn voor de uitvoering van een project.

Milieuvriendelijke oplossing

Gebruikte kartonnen opbergdozen zijn een zeer milieuvriendelijk alternatief. Door hergebruik is er geen extra grondstof nodig om nieuwe dozen van te maken. Meer informatie over gebruikte dozen vindt u hier.

Meer informatie over kartonnen opbergdozen

Weet u nog niet welke opbergdozen geschikt zijn voor uw situatie, neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag bij uw keuze. U kunt ons bereiken op 0341 – 532 688 of mail naar info@dozenhal.nl of vul het contactformulier op de website in.

Delen