Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
292 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Kerstdoos verpakking kopen

Kerstdozen zijn dé ideale manier om uw producten te verpakken rondom de feestdagen. Of natuurlijk om uw kerstpakket voor uw personeel in te verpakken! Bij ons laat u heel gemakkelijk uw kerstdoos bedrukken. 

Kiyoh
8.8
Kiyoh
292 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service. ”

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Wij leveren gratis in Nederland! Met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België worden transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België! Wel worden hier transportkosten voor berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

U vindt ons retour - teruggavebeleid op de volgende pagina:

Retour en teruggavebeleid

Kerstdozen voor jou

Uw kerstdoos verpakkingen laat u door ons op maat maken. Zo bestaan er kerstdoos verpakkingen met verschillende afmetingen en verschillende diktes. U heeft altijd uw eigen kerstdoos, helemaal naar uw wens. 

Wat is de inhoud van uw kerstdoos?

Het is goed om te bedenken wat in uw kerstdoos verpakking komt. Als dit hele zware spullen zijn, raden wij u aan om uw verpakking hierop aan te passen. Denk hierbij aan dikker golfkarton of een grotere kerstdoos. 

Uw kerstdoos bedrukken

Bent u op zoek naar kerstdoos verpakkingen die u kunt laten drukken tegen lage kosten? Bij dozenlatenmaken.nl bieden wij een snel en voordelig aanbod. U bestelt uw doos in een kleine oplage voor een scherp tarief. Bovendien kiest u zelf uw bedrukking. Dit werkt als volgt:

  1. Kies uw kerstdoos uit onze voorraad
  2. Kies uw bedrukkingsoptie
  3. Upload uw logo of bedrukking
  4. Bevestig uw bestelling

Binnen 5-8 dagen heeft u uw bestelling binnen. De volgende stap is om zelf invulling te geven aan uw kerstdoos verpakking. Simpel toch?

Verschillende soorten kerstdoos verpakkingen

U heeft de keuze uit verschillende dozen, zoals Amerikaanse vouwdozen, of bijvoorbeeld postdozen. U vraagt eenvoudig een offerte aan voor uw kerstdoos verpakkingen. Bestelt u vandaag nog, dan worden uw kerstdozen vandaag nog geleverd!
 

Delen