Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Kwekerijbodems: de duurzame verpakkingsoplossing voor uw planten

Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal voor uw planten? Dan zijn kwekerijbodems (perkgoed dozen) dé oplossing. Perkgoed, ook wel perkplanten genoemd, is de verzamelnaam voor éénjarige planten die gekweekt worden om in de tuin te planten. De perkplanten zijn vanaf het voorjaar verkrijgbaar, en gaan mee tot ongeveer augustus. Perkgoed wordt verkocht in tuincentra, bloemisten en supermarkten. De perkgoed dozen bieden bescherming aan uw planten tijdens het transport. Daarnaast kunt u uw planten ook op een aantrekkelijke manier presenteren aan uw klanten.
Kwekerijbodems

Voordelen van perkgoed dozen

Perkgoed dozen worden voornamelijk gebruikt in tuincentra om planten te verpakken en te vervoeren. kwekerijbodems van de Dozenhal hebben meerdere voordelen:

  • Duurzaamheid: minder afval en herbruikbaarheid van de dozen.
  • Bescherming: voorkomen van beschadigingen van het perkgoed tijdens transport.
  • Presentatie: aantrekkelijke verpakking van de planten voor de consument.

Kenmerken van kartonnen kwekerijbodems

De kartonnen perkgoed dozen van Dozenhal zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hierdoor zijn de dozen beschikbaar voor verschillende soorten planten. 

Duurzaam bij de Dozenhal

Helpt u een steentje bij te dragen aan het milieu? Koop verantwoord! Koop gebruikte dozen bij de Dozenhal, zonder dat u er extra moeite voor hoeft te doen. Wij hergebruiken dozen en dit levert het milieu diverse voordelen op, elke ton herbruikbare golfkarton bespaart namelijk:

  • 266 kg luchtverontreiniging;
  • 3 m³ stortcapaciteit;
  • 2.026 km brandstof voor gemiddelde auto;
  • 20.000 liter water.

Verschillende soorten kartonnen dozen

Bent u op zoek naar kartonnen dozen op maat? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Dozen zijn er in verschillende soorten en maten. Soms heeft u specifieke wensen of afwijkende afmetingen nodig, bij de Dozenhal kunt u uw eigen dozen ontwerpen en laten produceren. Hierdoor voldoen de dozen volledig aan uw wensen. U vindt onder andere de onderstaande kartonnen dozen in ons assortiment:

Perkgoed dozen bij de Dozenhal

Bent u op zoek naar duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw planten? Dan zijn de kwekerijbodems van de Dozenhal de juiste oplossing. Neem vandaag nog contact op of vraag een offerte aan om uw perkgoed dozen te bestellen en uw planten op een duurzame manier te verpakken.

Kiyoh
8.8
Kiyoh
291 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Wij leveren gratis in Nederland! Met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België worden transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België! Wel worden hier transportkosten voor berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

U vindt ons retour - teruggavebeleid op de volgende pagina:

Retour en teruggavebeleid

Delen