Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
289 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Verpakkingsmateriaal Groningen

Verpakkingsmateriaal in Groningen bestellen? Dozenhal beschikt over een grote voorraad dozen en verpakkingen bestaande uit meer dan 2.500 formaten! Ideaal ten behoeve van bescherming en verzending van kwetsbare producten.
Kiyoh
8.8
Kiyoh
289 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Standaard rekenen wij 50€ voor de verzending van uw order. Bij orders boven de 1000€ (excl.BTW) wordt er gratis geleverd.

Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België!

Verpakkingsmateriaal in Groningen

  • Gratis levering in Groningen vanaf €700.
  • Binnen 48 uur geleverd.
  • Veilig verpakkingsmateriaal bestellen via iDEAL.

Variërende keuze bij Dozenhal

Dozenhal beschikt over een divers assortiment, waardoor er veel keuze is om producten op goede wijze te verpakken. Van dozen tot folies en enveloppen.

Dienen er veel kleine producten verzonden te worden? Dan zijn de compacte verzenddozen geschikt. Verzenddozen bestaan uit meerdere varianten met ieder eigen soorten afmetingen. Dit voorkomt verspilling van materiaal en creëert een professionele uitstraling. Voor de kleinste en fragiele artikelen hebben wij tevens luchtkussenenveloppen voor extra bescherming.

Verpakkingsmateriaal zoeken op maat

Grote producten verzenden? Er kan eenvoudig op basis van formaat gezocht worden naar geschikte dozen en verpakkingen. Dozenhal beschikt onder andere over Amerikaanse vouwdozen die voornamelijk grotere afmetingen aanhouden.

Voordelig verpakkingsmateriaal in Groningen inkopen

Dozenhal richt zich grotendeels op restante dozen en verpakkingsmaterialen. Dit betekent dat verpakkingsmaterialen in Groningen tegen zeer lage prijzen geleverd kunnen worden. Bovendien kan er direct geprofiteerd worden van staffelkortingen. Grote afnames worden bij Dozenhal beloond!

Alle verpakkingsmaterialen en restanten

Verpakkingsadvies nodig? Bel ons! 0341 - 562 688

Delen