Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Direct zoeken in onze voorraad
Ontvang een offerte op maat
U gaat akkoord met ons voorstel
Dozen worden op locatie geleverd
Terug naar home

Witte dozen kopen

Bent u op zoek naar een witte verpakking? Dan bent u bij Van de Velde Packaging Dozenhal aan het goede adres. Wij hebben een breed assortiment als het gaat om witte dozen. Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u kiest voor een witte doos in plaats van een standaard bruine doos. De meeste benoemde redenen is de uitstraling. Een witte doos heeft een net wat luxere uitstraling dan een standaard bruine doos.

Kiyoh
8.8
Kiyoh
291 beoordelingen
“Geweldig klantgericht, professioneel en goede kwaliteit.”

Wat is het verschil tussen gebruikte en nieuwe dozen?

Het verschil tussen gebruikte en nieuwe dozen is dat gebruikte dozen een keer eerder gebruikt zijn waardoor deze dozen lichte gebruikssproken bevatten. Echter voldoen alle gebruikte dozen aan onze hoge kwaliteitseisen. Het voordeel is dat gebruikte dozen milieuvriendelijker zijn. Bij Van de Velde Packaging Dozenhal beschikken we zowel over gebruikte witte dozen als nieuwe witte dozen, voor ieder wat wils.

Witte dozen bedrukken

Bij Van de Velde Packaging Dozenhal begrijpen wij goed dat je witte dozen wilt personaliseren. Een logo? Een slogan? Initialen of een bepaalde barcode. Het is allemaal mogelijk. Bedrukken is mogelijk in zwart/ grijstinten en in kleur. Bij ons worden er geen stempel of voorbereidingskosten in rekening gebracht. U kunt uw witte dozen laten bedrukken bij Dozenlatenmaken.nl. Dozenlatenmaken.nl is onderdeel van Van de Velde Packaging Dozenhal.  

Verschillende type witte dozen

Witte dozen zijn bij Van de Velde Packaging te verkrijgen alle formaten. De Amerikaanse vouwdoos is verreweg de meest gebruikte doos, met twee kleppen onder en twee kleppen boven. Daarnaast verkopen wij onder andere witte verzenddozen / webshopdozen, brievenbusdozen, tabaksdozen en octabins. Bekijk via onze dozenzoeker alle mogelijkheden met betrekking tot witte dozen.  

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Wij leveren gratis in Nederland! Met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België worden transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België! Wel worden hier transportkosten voor berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

U vindt ons retour - teruggavebeleid op de volgende pagina:

Retour en teruggavebeleid

Delen