Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Grote kartonnen doos

Op zoek naar een grote kartonnen doos? Bij De Dozenhal ben je op het juiste adres voor verschillende soorten grote dozen. De grote kartonnen dozen worden voor diverse toepassingen gebruikt.

Kiyoh
8.8
Kiyoh
291 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Diverse grote kartonnen dozen

Grote kartonnen dozen worden voor diverse toepassingen gebruikt. Voor het opslaan en versturen van plastic producten tot vleesproducten; voor iedere toepassing een geschikte grote kartonnen doos. Het assortiment van de grote dozen van karton bestaat onder andere uit nieuwe of gebruikte palletdozen, containerdozen, tabaksdozen en nieuwe op maat gemaakte dozen.

Stapelen grote doos van karton

Wist je dat het mogelijk is om een grote kartonnen doos te stapelen op een pallet? Voor zowel de europallet als de blokpallet heeft De Dozenhal namelijk grote dozen met gunstige maten die eenvoudig stapelbaar zijn en precies op de pallets passen. Dit kan één grote kartonnen doos zijn, maar ook meerdere kleine kartonnen dozen.

De kwaliteit van de kartonnen doos

Welke grote kartonnen doos het meest geschikt is voor jouw producten, hangt af van de draagbaarheid van de inhoud. Belangrijk is uiteraard dat de inhoud goed is beschermd bij opslag én tijdens verplaatsing. Als er veel losse delen in de doos gaan, moet de doos krachtig genoeg zijn om dat te houden. Het materiaal van de doos dient dan sterk te zijn, zoals dat het geval is bij onze grote dozen van zowel dubbele golfkarton als driedubbele golfkarton.

Nieuwe of gebruikte grote kartonnen doos

Grote kartonnen dozen van De Dozenhal.nl zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar. Gebruikte dozen zijn zowel goedkoper als milieuvriendelijker. Het hergebruiken van kartonnen dozen is zowel duurzaam als minder milieubelastend. Kiezen voor een gebruikte kartonnen doos, ofwel een ‘groene’ doos is dus een verantwoorde keuze. Bij gebruikte dozen moet er wel rekening mee worden gehouden dat er gebruikssporen aanwezig kunnen zijn, dat de dozen zijn bedrukt of dat er bijvoorbeeld nog taperesten op zitten. Dit is dan ook de reden dat deze dozen goedkoper zijn dan nieuwe dozen van dezelfde grootte en hetzelfde materiaal. Lees hier meer over deze groene dozen.

De voordelen van een nieuwe grote kartonnen doos is onder andere dat je daarmee de inhoud op de meest optimale manier kan verpakken. Een nieuwe grote kartonnen doos wordt compleet op maat gemaakt en afgestemd op de inhoud. Daarnaast kan een nieuwe doos volledig worden bedrukt, bijvoorbeeld in de huisstijl van jouw bedrijf of met een ontwerp toegespitst op jouw product. Er is heel veel mogelijk bij het bedrukken van nieuwe grote dozen. Check hier de mogelijkheden voor het bedrukken van grote dozen.

Prijs en levertijd grote kartonnen doos

Zoek door onze voorraad voor nieuwe en gebruikte grote dozen of vraag direct een offerte aan voor op maat gemaakte dozen.

Heb je nog vragen, dan kun je ons ook altijd bereiken via de telefoon, e-mail en whatsapp.

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Wij leveren gratis in Nederland! Met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België worden transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België! Wel worden hier transportkosten voor berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

U vindt ons retour - teruggavebeleid op de volgende pagina:

Retour en teruggavebeleid

Delen