Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8,8
280 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Terug naar home

Grote kartonnen doos

Op zoek naar een grote kartonnen doos? Bij De Dozenhal ben je op het juiste adres voor verschillende soorten grote dozen. De grote kartonnen dozen worden voor diverse toepassingen gebruikt. Voor het opslaan en versturen van plastic producten tot vleesproducten; voor iedere toepassing een geschikte grote doos. Het assortiment van de grote dozen van karton bestaat onder andere uit nieuwe of gebruikte palletdozen, containerdozen, tabaksdozen en nieuwe op maat gemaakte dozen.

Stapelen grote doos van karton

Wist je dat het mogelijk is om een grote doos te stapelen op een pallet? Voor zowel de europallet als de blokpallet heeft De Dozenhal namelijk grote dozen met gunstige maten die eenvoudig stapelbaar zijn en precies op de pallets passen. Dit kan één grote doos zijn, maar ook meerdere kleine dozen.

De kwaliteit van de kartonnen doos

Welke grote kartonnen doos het meest geschikt is voor jouw producten, hangt af van de draagbaarheid van de inhoud. Belangrijk is uiteraard dat de inhoud goed is beschermd bij opslag én tijdens verplaatsing. Als er veel losse delen in de doos gaan, moet de doos krachtig genoeg zijn om dat te houden. Het materiaal van de doos dient dan sterk te zijn, zoals dat het geval is bij onze grote dozen van zowel dubbele golfkarton als driedubbele golfkarton.

Nieuwe of gebruikte grote kartonnen doos

De grote dozen zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar.

Gebruikte dozen zijn zowel goedkoper als milieuvriendelijker. Het hergebruiken van kartonnen dozen is zowel duurzaam als minder milieubelastend. Kiezen voor een gebruikte doos, ofwel een ‘groene’ doos is dus een verantwoorde keuze. Bij gebruikte dozen moet er wel rekening mee worden gehouden dat er gebruikssporen aanwezig kunnen zijn, dat de dozen zijn bedrukt of dat er bijvoorbeeld nog taperesten op zitten. Dit is dan ook de reden dat deze dozen goedkoper zijn dan nieuwe dozen van dezelfde grootte en hetzelfde materiaal. Lees hier meer over deze groene dozen.

De voordelen van een nieuwe grote kartonnen doos is onder andere dat je daarmee de inhoud op de meest optimale manier kan verpakken. Een nieuwe grote doos wordt compleet op maat gemaakt en afgestemd op de inhoud. Daarnaast kan een nieuwe doos volledig worden bedrukt, bijvoorbeeld in de huisstijl van jouw bedrijf of met een ontwerp toegespitst op jouw product. Er is heel veel mogelijk bij het bedrukken van nieuwe grote dozen. Check hier de mogelijkheden voor het bedrukken van grote dozen.

Prijs en levertijd grote kartonnen doos

Zoek door onze voorraad voor nieuwe en gebruikte grote dozen of vraag hier direct een offerte aan voor op maat gemaakte dozen.

Heb je nog vragen, dan kun je ons ook altijd bereiken via de telefoon, e-mail en whatsapp.

Delen