Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
289 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Inpakdozen van de Dozenhal

Heb jij een eigen webwinkel of heb je voor opslag of transport goede inpakdozen nodig? De Dozenhal heeft de beste deal klaar staan voor jouw inpakdozen. De beste kwaliteit en scherpste prijzen voor jouw dozen om in te pakken vind je bij de Dozenhal. 
Kiyoh
8.8
Kiyoh
289 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”
Partij dozen

Expert op het gebied van inpakdozen

De Dozenhal is expert op het gebied van inpakdozen. De inpakdozen worden dan ook precies voor jou op maat gemaakt, zodat je zeker weet dat jouw producten passen in de inpakdozen. Daarnaast zijn de verzenddozen zeer geschikt voor transport en opslag doordat de kwaliteit van hoogstaand niveau is. 

Voorraad inpakdozen

Wij hebben meer dan 2500 formaten inpakdozen liggen in de bedrijfshal van de Dozenhal. Door deze grote voorraad kunnen we de volgende dag op locatie leveren. U zoekt direct in onze voorraad naar de juiste inpakdoos, ontvangt binnen 1 werkdag een offerte en de dozen worden op locatie geleverd! 

Soorten inpakdozen

De Dozenhal heeft verschillende soorten inpakdozen die geschikt zijn voor jouw producten. Als je op zoek bent naar de laagste prijzen, verwijzen we u graag naar onze gebruikte dozen, ook wel tweedehands dozen. De tweedehands dozen zijn vaak één keer gebruikt en verkeren nog in prima staat! Bekijk ons assortiment:

Offerte inpakdozen

Vraag makkelijk en vrijblijvend jouw offerte aan. Deze vraag je makkelijk aan, je hoeft alleen de gewenste specificaties in te vullen. Wij presenteren jou de scherpste deal! 

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Standaard rekenen wij 50€ voor de verzending van uw order. Bij orders boven de 1000€ (excl.BTW) wordt er gratis geleverd.

Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België!
Delen