Verzenddozen kopen

Verzenddozen kopen om producten te versturen? De Dozenhal beschikt over goedkope verzenddozen in diverse formaten. Voor onder andere webshops beschikken we over vele soorten dozen, zoals:

Bovenstaande verzenddozen zijn geschikt voor kleine producten tot grote pakketten. Afhankelijk van het type en de grootte van uw product, kunt u kiezen uit één van de bovenstaande verzenddozen.

Nieuwe of gebruikte verzenddozen kopen? 

Alle dozen zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor gebruikte verzenddozen kunt u flink besparen en goedkoop verzenddozen kopen. De gebruikte dozen zijn uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en dienen aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen.

Naast dat de inpakdozen een stuk goedkoper zijn, is het ook een milieuvriendelijke keuze. Het is een verantwoorde keuze en u draagt bij aan een betere wereld. Een echte win-win situatie.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u direct bestellen? Vraag een offerte aan, neem telefonisch contact op via 0341 – 532 688 of mail ons op info@dozenhal.nl.

Grote voorraad kartonnen dozen

Bij De Dozenhal kunt u ervan uit gaan dat er altijd geschikte kartonnen dozen op voorraad zijn. Met meer dan 2.500 formaten en 7.000 pallets aan kartonnen dozen is er altijd een geschikte verzenddoos voor uw producten. In zo’n ruime voorraad is het wel zo handig om snel de juiste doos op maat te vinden. Daarom kunt u aan gebruik maken van de dozenzoeker.

Mocht het gewenste formaat er toch niet tussen staan, dan kunnen we ook verzenddozen op maat produceren. Bedrukt of onbedrukt, vraag gerust een offerte aan. 

Voordeel van eigen transport

Vandaag bestellen en morgen uw dozen geleverd? Bij De Dozenhal kan het. Dankzij ons eigen transport en de grote voorraad, zijn wij in staat aan deze wens te voldoen. Heeft u een orderwaarde boven de €700,-, dan is het transport helemaal gratis.

Neem contact met ons op meer voor informatie of vraag online een offerte aan voor goedkope verzenddozen! 
 

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Wij leveren o.a.:

Gebruikte dozen

Gebruikte dozen

Extra goedkoop & milieuvriendelijk

Lees meer / offerte aanvragen
Nieuwe dozen

Nieuwe dozen

Topkwaliteit voor degelijk transport

Lees meer / offerte aanvragen
Tabaksdozen

Tabaksdozen

Perfect om zwaar materiaal te vervoeren

Lees meer / offerte aanvragen
Palletdozen / Containerdozen

Palletdozen / Containerdozen

Handig voor grote producten

Lees meer / offerte aanvragen
Bedrukte dozen

Bedrukte dozen

Met uw eigen logo of ontwerp

Lees meer / offerte aanvragen