Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8.8
280 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Verzenddozen kopen

Verzenddozen kopen om producten te versturen? De Dozenhal beschikt over verzenddozen in diverse formaten. Voor onder andere webshops beschikken we over vele soorten dozen. 
Kiyoh
10,0
Kiyoh
280 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verzenddozen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Standaard rekenen wij 50€ voor de verzending van uw order. Bij orders boven de 1000€ (excl.BTW) wordt er gratis geleverd.

Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België!
Assortiment dozen

Verzenddozen kopen 

Verzenddozen kopen om producten te versturen? De Dozenhal beschikt over diverse formaten verzenddozen. Verzenddozen worden veel gebruik door webshops en zijn in verschillende soorten beschikbaar, zo heb je de volgende dozen:

Bovenstaande verzenddozen zijn geschikt voor kleine producten tot grote pakketten. Afhankelijk van het type en de grootte van uw product, kunt u kiezen uit één van de verzenddozen.

Nieuwe of gebruikte verzenddozen kopen? 

Alle dozen zijn zowel nieuw als gebruikt verkrijgbaar. Wanneer u kiest voor gebruikte verzenddozen kunt u flink besparen en goedkoop verzenddozen kopen. De gebruikte dozen zijn uitvoerig gecontroleerd op kwaliteit en dienen aan onze hoge kwaliteitseisen te voldoen.

Naast dat de inpakdozen een stuk goedkoper zijn, is het ook een milieuvriendelijke keuze. Het is een verantwoorde keuze en u draagt bij aan een betere wereld. Een echte win-win situatie.

Heeft u vragen, wilt u meer informatie of wilt u direct bestellen? Vraag een offerte aan, neem telefonisch contact op via 0341 – 532 688 of mail ons op info@dozenhal.nl.

Grote voorraad kartonnen dozen

Bij de Dozenhal kunt u ervan uit gaan dat er altijd geschikte kartonnen dozen op voorraad zijn. Met meer dan 2.500 formaten en 7.000 pallets aan kartonnen dozen is er altijd een geschikte verzenddoos voor uw producten. In zo’n ruime voorraad is het wel zo handig om snel de juiste doos op maat te vinden. Daarom kunt u aan gebruik maken van de dozenzoeker.

Mocht het gewenste formaat er toch niet tussen staan, dan kunnen we ook verzenddozen op maat produceren. Bedrukt of onbedrukt, vraag gerust een offerte aan. 

Voordeel van eigen transport

Vandaag bestellen en morgen uw dozen geleverd? Bij De Dozenhal kan het. Dankzij ons eigen transport en de grote voorraad, zijn wij in staat aan deze wens te voldoen. Heeft u een orderwaarde boven de € 700,-, dan is het transport helemaal gratis.

Neem contact met ons op meer voor informatie of vraag online een offerte aan voor goedkope verzenddozen! 

Delen