Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
291 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
Gratis levering in NL !*
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Kartonnen dozen zijn één van de meest populaire opties als het gaat om het verzenden en opbergen van producten. Bij de Dozenhal hebben wij een groot assortiment aan gebruikte dozen, ook wel groene dozen genoemd. Naast dozen beschikken wij over nog meer meer verpakkingsmateriaal zoals, golfkarton, kartonnen platen en papier. Wij zullen de voordelen van duurzaam verpakkingsmateriaal met je bespreken! 

Kiyoh
8.8
Kiyoh
291 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”
Partij dozen

Groene dozen als duurzaam verpakkingsmateriaal

Bij Dozenhal kunt u terecht voor zowel groene dozen als duurzaam verpakkingsmateriaal. Wij vinden het heel belangrijk om dozen te hergebruiken met oog op het milieu. Daarom hebben we ook zoveel tweedehands dozen in ons aanbod. Heeft u zelf nog een restpartij kartonnen dozen staan? Gooi ze niet weg maar neem contact met ons op! Wij nemen ze graag van u over.

Duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw zending

Naast kartonnen dozen als duurzaam verpakkingsmateriaal voor uw zending of uw spullen, kunt u ook voor extra beschermende materialen een beroep op ons doen. Voorbeelden zijn tape, luchtkussenfolie of papier die u om uw zending kunt vouwen. Ideaal als u kleine producten moet versturen of wilt opslaan. 

Voordelen duurzaam verpakkingsmateriaal

Duurzaamheid is misschien wel één van de meest besproken onderwerpen van de laatste jaren. Door duurzame keuzes te maken, verminderen we onze impact op het milieu. Wij van de Dozenhal helpen hier graag aan mee. Wij bespreken de voordelen van duurzaam verpakkingsmateriaal

Milieuvriendelijk
Duurzame kartonnen dozen worden gemaakt van gerecycled papier, wat betekent dat er minder bomen worden gekapt om nieuwe dozen te maken. Ze zijn ook biologisch afbreekbaar en kunnen worden hergebruikt of gerecycled na gebruik.

Kostenefficiënt
Je zou het misschien niet denken, maar duurzaam verpakkingsmateriaal is vaak goedkoper dan traditioneel verpakkingsmateriaal. Duurzaam verpakkingsmateriaal is vaak goedkoper doordat het wordt gemaakt van gerecycled papier, of doordat verpakkingsmateriaal wordt hergebruikt. 

Op maat
Duurzame kartonnen dozen kunnen op maat worden gemaakt om aan uw specifieke behoeften te voldoen. Of u nu een doos nodig heeft van een bepaalde grootte of met een specifiek ontwerp, er is altijd wel een oplossing die bij uw wensen past.

Duurzame kartonnen dozen bedrukken

Dozenhal kan uw duurzame kartonnen dozen ook bedrukken voordat we de dozen bij u afleveren. Handig als u een webshop heeft en uw bedrijfslogo op de doos staat. Uw klanten weten dan meteen wanneer zij een pakket van uw bedrijf hebben gekregen. En u weet: de eerste indruk telt! U kunt uw bedrijfslogo zowel in kleur als in zwart laten drukken. Van te voren krijgt u een proefdruk, zodat u zeker weet dat uw bedrukte dozen eruit zien zoals u wilt als wij deze bij u afleveren. 

Contact opnemen met Dozenhal

Dozenhal is al meer dan 35 jaar dé specialist als het gaat om verpakkingsmateriaal in de vorm van kartonnen dozen. Naast Nederland levert Dozenhal ook kartonnen dozen naar België en Duitsland. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Direct een offerte opvragen? Binnen een werkdag heeft u onze offerte in uw mailbox.

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Wij leveren gratis in Nederland! Met uitzondering van de Waddeneilanden. Voor leveringen in België worden transportkosten in rekening gebracht. Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België! Wel worden hier transportkosten voor berekend. Vraag naar de mogelijkheden.

U vindt ons retour - teruggavebeleid op de volgende pagina:

Retour en teruggavebeleid

Delen