Ga naar content
Dozenhal B.V. Cijfer: 8,8
280 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Duurzame verpakkingen

Bent u op zoek naar duurzame verpakkingen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of uw (kantoor)spullen op wilt slaan? Bij Dozenhal kunt u terecht voor allerlei soorten kartonnen opbergdozen. Naast nieuwe kartonnen dozen hebben wij ook gebruikte dozen. U kunt daarbij rekenen op onze hoge kwaliteitseisen ten aanzien van de gebruikte dozen. Dozenhal heeft ruim 2500 verschillende formaten in ons aanbod. Onze voorraad hebben wij opgeslagen in Ermelo op meer dan 10.000 pallets. Er zit dus altijd een partij dozen voor u bij.

 

Kiyoh
9,9
Kiyoh
280 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Standaard rekenen wij 50€ voor de verzending van uw order. Bij orders boven de 1000€ (excl.BTW) wordt er gratis geleverd.

Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België!

Groene dozen als duurzame verpakkingen

Bij Dozenhal kunt u terecht voor groene dozen als duurzame verpakkingen. Wij vinden het heel belangrijk om dozen te hergebruiken met oog op het milieu. Daarom hebben we ook zoveel tweedehands dozen in ons aanbod. Heeft u zelf nog een restpartij kartonnen dozen staan? Gooi ze niet weg maar neem contact met ons op! Wij nemen ze graag van u over.

Verpakkingsmateriaal voor uw zending

Naast kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal voor uw zending of uw spullen, kunt u ook voor extra beschermende materialen een beroep op ons doen. Voorbeelden zijn tape, luchtkussenfolie of papier die u om uw zending kunt vouwen. Ideaal als u kleine producten moet versturen of wilt opslaan. 

Dozen bedrukken

Dozenhal kan uw dozen ook bedrukken voordat we de dozen bij u afleveren. Handig als u een webshop heeft en uw bedrijfslogo op de doos staat. Uw klanten weten dan meteen wanneer zij een pakket van uw bedrijf hebben gekregen. En u weet: de eerste indruk telt! U kunt uw bedrijfslogo zowel in kleur als in zwart laten drukken. Van te voren krijgt u een proefdruk, zodat u zeker weet dat uw bedrukte dozen eruit zien zoals u wilt als wij deze bij u afleveren. 

Contact opnemen met Dozenhal

Dozenhal is al meer dan 35 jaar dé specialist als het gaat om verpakkingsmateriaal in de vorm van kartonnen dozen. Naast Nederland levert Dozenhal ook kartonnen dozen naar België en Duitsland. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Direct een offerte opvragen? Binnen een werkdag heeft u onze offerte in uw mailbox.

Delen