Duurzame verpakkingen

Bent u op zoek naar duurzame verpakkingen? Bijvoorbeeld omdat u gaat verhuizen of uw (kantoor)spullen op wilt slaan? Bij Dozenhal kunt u terecht voor allerlei soorten kartonnen opbergdozen. Naast nieuwe kartonnen dozen hebben wij ook gebruikte dozen. U kunt daarbij rekenen op onze hoge kwaliteitseisen ten aanzien van de gebruikte dozen. Dozenhal heeft ruim 2500 verschillende formaten in ons aanbod. Onze voorraad hebben wij opgeslagen in Ermelo op meer dan 10.000 pallets. Er zit dus altijd een partij dozen voor u bij.

Groene dozen als duurzame verpakkingen

Bij Dozenhal kunt u terecht voor groene dozen als duurzame verpakkingen. Wij vinden het heel belangrijk om dozen te hergebruiken met oog op het milieu. Daarom hebben we ook zoveel tweedehands dozen in ons aanbod. Heeft u zelf nog een restpartij kartonnen dozen staan? Gooi ze niet weg maar neem contact met ons op! Wij nemen ze graag van u over.

Verpakkingsmateriaal voor uw zending

Naast kartonnen dozen als verpakkingsmateriaal voor uw zending of uw spullen, kunt u ook voor extra beschermende materialen een beroep op ons doen. Voorbeelden zijn tape, luchtkussenfolie of papier die u om uw zending kunt vouwen. Ideaal als u kleine producten moet versturen of wilt opslaan. 

Dozen bedrukken

Dozenhal kan uw dozen ook bedrukken voordat we de dozen bij u afleveren. Handig als u een webshop heeft en uw bedrijfslogo op de doos staat. Uw klanten weten dan meteen wanneer zij een pakket van uw bedrijf hebben gekregen. En u weet: de eerste indruk telt! U kunt uw bedrijfslogo zowel in kleur als in zwart laten drukken. Van te voren krijgt u een proefdruk, zodat u zeker weet dat uw bedrukte dozen eruit zien zoals u wilt als wij deze bij u afleveren. 

Contact opnemen met Dozenhal

Dozenhal is al meer dan 35 jaar dé specialist als het gaat om verpakkingsmateriaal in de vorm van kartonnen dozen. Naast Nederland levert Dozenhal ook kartonnen dozen naar België en Duitsland. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op. Direct een offerte opvragen? Binnen een werkdag heeft u onze offerte in uw mailbox.

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Ja, ik ontvang graag een vrijblijvende offerte