Groothandel dozen

Heeft u partijen kartonnen dozen nodig uit de dozen groothandel? De Dozenhal is een dozen groothandel voor uitsluitend bedrijven. U kunt terecht voor grote partijen dozen en heeft keuze uit meer dan 2.500 formaten. Onze groothandel is onder verdeeld in de volgende soorten dozen:
 
 
Al sinds 1978 zijn wij een betrouwbare partner en rechtstreekse leverancier van groothandel doosjes. De Dozenhal levert zowel nieuwe als gebruiken dozen.
 

Groothandel dozen uit voorraad leverbaar


De Dozenhal beschikt over meer dan 2.500 formaten en ruim 7.000 pallets aan kartonnen dozen. Daarom zijn onze groothandel dozen altijd direct uit voorraad leverbaar. U vindt uw gewenste doos in deze grote voorraad door bovenaan de dozenzoeker te gebruiken. Vul de gewenste formaten in en u krijgt de beschikbare dozen te zien die aansluiten op uw wens.
 

Zelfstandige levering


Direct kartonnen dozen kopen van de groothandel? De Dozenhal beschikt over eigen transport waardoor we vaak morgen al kunnen leveren. Zo hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelde dozen. Bestelt u voor meer dan €700,-? Dan nemen wij de transportkosten op onze rekening.
 
Vraag online een offerte aan of neem contact met ons op!
 

Dozenpartner | Inpakdozen | Vouwdozen | Gebruikte palletdozen

Daarom de Dozenhal!

  • Vandaag besteld, levering morgen mogelijk
  • Grote partijen goedkope dozen
  • Bedrukken van dozen ook mogelijk

Wat onze klanten zeggen

Offerte aanvragen

1. Kies formaat en aantal

CM
CM
CM
ST.
Sizes

2. Kies gewenste kwaliteit

3. Vul uw gegevens in

U ontvangt uw offerte binnen 1 werkdag per e-mail