Ga naar content
Van de Velde Packaging Dozenhal Cijfer: 8.8
284 klanten geven ons een 8.8
bij Kiyoh
Account
Geen items gevonden
Vandaag besteld, levering morgen mogelijk*
2500+ formaten
Grootste voorraad gebruikte en nieuwe dozen
Ook op maat
Terug naar home

Kartonnen doos

Bent u op zoek naar een kartonnen doos? Een grote doos? Kleine doos? Of juist een stevige doos? Voor elke type doos ben je bij de Dozenhal aan het juiste adres. De kartonnen dozen worden voor diverse toepassingen gebruikt.
Kiyoh
8.8
Kiyoh
284 beoordelingen
“Wij zijn echt super blij met Dozenhal als leverancier van onze verpakkingen. Zeer competitief in prijs en uitmuntend in service.”

Veelgestelde vragen

Zoek eenvoudig uw maat in onze dozenzoeker. U kunt nu ook filteren op kwaliteit, formaat en conditie van de doos.  Een groot aantal dozen zijn direct online te bestellen en af te rekenen. Voor de overige dozen, zonder prijs, kunt u eenvoudig een offerte aanvragen.  U kunt ook meerdere dozen toevoegen aan uw offerte aanvraag!   Zo kunt u in 1 keer voor meerdere dozen een offerte aanvragen. Wel zo makkelijk.

Gebruikte dozen, de naam zegt het al, zijn al een keer gebruikt. Wij kopen dozen in en selecteren deze uitvoerig op kwaliteit. De kartonnen dozen die aan onze hoge kwaliteitseisen voldoen, verkopen wij onder de noemer ‘gebruikte dozen’. Het voordeel van deze dozen is dat deze veel goedkoper zijn dan nieuwe dozen. 

Gebruikte kartonnen verpakkingen zijn goedkoper, maar ook milieuvriendelijker. Door de dozen opnieuw te gebruiken spaart u het milieu en zorgt u voor een betere wereld. Win-win dus! Daarom worden onze gebruikte dozen ook wel 'groene dozen' genoemd: een verantwoorde keuze. Lees hier meer over onze 'groene dozen'. 

De dozen zijn al een keer gebruikt. Het kan dan ook zijn dat er gebruikssporen aanwezig zijn op de doos. Dit houdt in dat de doos bedrukt kan zijn, of dat de doos taperesten kan bevatten.

Normaliter kunnen wij voorraaddozen binnen 2-3 werkdagen leveren. Heeft u het toch sneller nodig? Neem dan even contact met ons op!  Ook afhalen behoort tot mogelijkheden 
Per formaat gelden andere minimale afname hoeveelheden. Dit staat per artikel vermeld! 

Wij gebruiken diverse omschrijvingen bij producten. Veel gebruikte termen zijn:

- RNW (Restant nieuw)
- NW (Nieuw)
- BL (Blanco)
- BL ST (Blanco met sticker)
- GEBR (Gebruikt)
- BEDR (Bedrukt met een logo / productomschrijving / firma-naam)

Uiteraard kunt u hier ook op filteren binnen de dozenzoeker!

Standaard rekenen wij 50€ voor de verzending van uw order. Bij orders boven de 1000€ (excl.BTW) wordt er gratis geleverd.

Uiteraard heeft u in het bestelproces ook de mogelijkheid de order bij ons af te halen. De verzendkosten vervallen dan. Afhalen kan op het volgende adres:

Kalkoenweg 42
3851 SC Ermelo

 

Wij hanteren de volgende omschrijvingen, oplopend in sterkte:

EG =  Enkele golf  ,  circa 3 of 4 mm wanddikte,  B-golf of C-golf
EG/MG =  Enkele golf + minigolf ,  circa 4,5 mm wanddikte,  EB-golf
DG= Dubbele golf,  circa 6-7 mm wanddikte, BC-golf of zwaarder

Niet zeker welke kwaliteit u nodig heeft? Vraag ons om advies! 

U kunt kiezen voor:
- Betaling op factuur
- iDeal
- Bancontact
- Sofort 

Voor de 3 laatst genoemde maken wij gebruik van Mollie als serviceprovider voor de betalingen.

Wij leveren ook in België!

Kartonnen doos kopen

Een kartonnen doos wordt voor diverse toepassingen gebruikt. Er worden plastig producten mee opgeslagen, pakketjes mee verzonden en vleesproducten mee opgeslagen. Voor ieder moment is er een geschikte kartonnen doos. Het assortiment is ruim, u heeft namelijk keuze uit palletdozen, containerdozen, tabaksdozen en nieuwe op maat gemaakte dozen. Deze dozen zijn verkrijgbaar als nieuw of gebruikt.

Stapelen kartonnen doos 

Het stapelen van kartonnen dozen op een pallet kan erg gunstig zijn. Bij de Dozenhal is dit mogelijk voor zowel de europallet als de blokpallet. De Dozenhal beschikt namelijk over (grote) dozen met gunstige maten die eenvoudig stapelbaar zijn en precies de juiste afmetingen hebben voor op een pallet. Dit kan één grote doos zijn, maar ook meerdere kleine dozen.

De kwaliteit van de kartonnen doos

Elke kartonnen doos is anders, en welke kartonnen doos het meest geschikt is voor jouw producten, hangt af de inhoud en op welke manier je het verzend. Ten eerste is het van belang dat het product voldoende beschermd is bij opslag, verplaatsing en verzending. Het materiaal van de doos dient sterk te zijn, zoals dat het geval is bij onze dozen van zowel dubbele golfkarton als driedubbele golfkarton.

Nieuwe of gebruikte kartonnen doos

Bijna alle kartonnen dozen van de Dozenhal zijn zowel nieuw als gebruikt beschikbaar. Vanzelfsprekend is een gebruikte kartonnen doos goedkoper en milieuvriendelijker. Wij stimuleren het gebruik van gebruikte dozen omdat dit een verantwoorde keuze is. Bij de Dozenhal noemen we een gebruikte doos ook wel een groene doos. Dit omdat het gebruik van een groene doos een verantwoorde keuze is. Wel moet je bij een gebruikte kartonnen doos rekening houden met gebruikssporen. Deze dozen zijn bijvoorbeeld bedrukt of je ziet de taperesten nog zitten. 

Niet geintereseerd in een gebruikte doos? Kies dan voor een nieuwe doos. Een nieuwe doos is ideeal om de inhoud op de meest optimale manier te verpakken. Daarnaast kan een nieuwe doos op maat gemaakt worden afgestemd op de inhoud. Wil je jouw dozen personaliseren en bijvoorbeeld bedrukken in de huisstijl? Dan moet je gaan voor nieuwe dozen. Bij de Dozenhal is er veel mogelijk betreffende het bedrukken van een doos. Check hier de mogelijkheden voor het bedrukken van een kartonnen doos.

Levertijd en prijs kartonnen doos

Bij de Dozenhal is er veel mogelijk. Vandaag besteld? Dan is levering morgen mogelijk. Benieuwd naar welke kartonnen dozen er verkrijgbaar zijn bij de Dozenhal? Zoek in onze voorraad naar de perfecte gebruikte of nieuwe doos en vraag direct een offerte aan.

Delen